''Πρέπει να είσαι του συλλόγου των τυφλών...'' - Νέα επίθεση του Αποστολόπουλου για τον Μπράτη

Δεν έχει αφήσει άνθρωπο από το GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πρέπει να είσαι του συλλόγου των τυφλών...'' - Νέα επίθεση του Αποστολόπουλου για τον Μπράτη

Το GNTM φαίνεται πως είναι πηγή...αρνητικής έμπνευσης για τον Νίκο Αποστολόπουλο, αφού το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την κριτική του σχεδόν προς όποιον έχει περάσει από την καρέκλα του κριτή και όχι μόνο. Ο υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Άγγελος Μπράτης, για του οποίου την εξωτερική εμφάνιση έκανε κάποια ''φαρμακερά'' σχόλια μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Εκείνη βέβαια που έχει λάβει τα περισσότερα σχόλια από τον σχεδιαστή ήταν η μαέστρος του GNTM, Βίκυ Καγιά, για την οποία έθιξε τόσο τη συμπεριφορά της, όσο και την επιλογή της να συνεχίσει στο παιχνίδι, το οποίο θεωρεί ότι δε θα πάει και πολύ μακριά λόγω της σύνθεσης που έχουν κάνει στην κριτική επιτροπή.

Τα σχόλια του Αποστολόπουλου για την εξωτερική εμφάνιση του Μπράτη

Για όλους και για όλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ο Νίκος Αποστολόπουλος και είπε πολλά…

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει».

Έχω κάνει και πολλές παρτ…ες, δεν ντρέπομαι να το πω. Κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω.

Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη «τι όμορφος είσαι». Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».

Η απάντηση της Καγιά στην κριτική που της είχε κάνει

Πριν από καιρό στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, προβλήθηκαν δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία πάντα με ειλικρίνεια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, και έτσι έκανε και τώρα σχετικά με το GNTM αλλά και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την ίδια.

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές. Δε μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» αποκάλυψε η κριτής του GNTM.

«Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον εκτιμώ. Να μου εξηγήσει τι εννοεί. Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».