Στιγμές ευτυχίας για τον Δημήτρη Μελισσανίδη της ΑΕΚ - Θα έχει τη χαρά να...

Μια μεγάλη μέρα για τη ζωή κάθε πατέρα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μεγάλες χαρές θα ζήσει σήμερα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς ο μονάκριβός του γιος Γιώργος Μελισσανίδης παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Σίσσυ Κωνσταντινίδου. Ο γάμος αναμένεται να γίνει σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία φίλων, συγγενών και συναδέλφων.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει κάθε λόγο να είναι καλά αυτή την περίοδο, αφού έχει ξεπεράσει το θέμα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, ενώ ολοκληρώθηκε και η κατασκευή της Αγιας Σοφιάς που είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στην οποία είναι βασικός χρηματοδότης και αποτελεί πλέον την επίσημη έδρα της.

Οι λεπτομέρειες για το γάμο του Γιώργου Μελισσανίδη

Ο γάμος του γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη με την Σίσσυ Κωνσταντινίδου θα πραγματοποιηθεί απόψε σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων. Η κατοικία βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη και παλιότερα ανήκε στην Ντόντα Βορίδη- Γουλανδρή. Ο νεαρός εφοπλιστής είναι ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

Τα 15 σύγχρονα πλοία του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, κάτι που φαίνεται από τα ονόματα των πλοίων, που το πρώτο συνθετικό τους είναι Green.

Παντρεύεται ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος

Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Λίγα λόγια για τη νύφη Σίσσυ Κωνσταντινίδου

Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη.

Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στην φαρμακευτική και εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο πατέρας της νύφης είναι Διευθυντής του Τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Ογκολογικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και η μητέρα της Μαριλένα, αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

H μέλλουσα σύζυγος του Μελισσανίδη, Σίσσυ Κωνσταντινίδη