Μεγάλωσε και ''ανοίγει φτερά'' ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη - Αυτό είναι το σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει

Του καλλιτεχνικού χώρου και εκείνος...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πόπη Μαλλιωτάκη την γνωρίζουμε όλοι μέσα από την μακρά και πολυετή καριέρα της στο τραγούδι. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται και είναι νεότατη, έχει και έναν γιο 22χρονών τον Βασίλη Λαζαρίδη με τον οποίο κάνουν αρκετά συχνά μαζί δημόσιες εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι έχουν μια πολύ καλή σχέση μητέρας - γιου. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ετοιμάζεται να μπει και αυτός στον καλλιτεχνικό χώρο συμμετέχοντας σε νέα σειρά του Alpha.

Και μπορεί ενδεχομένως η μητέρα του να τον ήθελε στο τραγούδι, εκείνος ωστόσο θα δοκιμάσει το χώρο της υποκριτικής. Εμφανίσιμος και ο ίδιος έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς του, που είναι ακομπλεξάριστη τόσο στο θέμα της ηλικίας, όσο και στις πλαστικές που έχει κάνει, όπως ομολόγησε και πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε αυτό το σίριαλ θα δούμε τον γιο της Μαλλιωτάκη, Βασίλη Λαζαρίδη

Έτσι λοιπόν σε λίγο καιρό θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική συμμετοχή, ο Βασίλης Λαζαρίδης. Ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη, που ασχολείται με το μόντελινγκ και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα media, ενώ ήταν και υποψήφιος στο GNTM, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Αμφιβολίες» του Alpha.

Η αποκάλυψη έγινε για πρώτη φορά στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα από τη μητέρα του, Πόπη Μαλλιωτάκη. Ο ίδιος, δεν είχε μιλήσει δημοσίως μέχρι πρότινος για την συμμετοχή του στη σειρά αλλά πρόσφατα, κάνοντας ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό, την ώρα που διάβαζε το σενάριο.

Ο γιος της Μαλλιωτάκη στο σίριαλ Αμφιβολίες

Τον γνωρίσαμε και μέσα από τις οντισιόν του GNTM

Στα castings του GNTM 3 είδαμε το γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη και την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Ωστόσο, όπως φαίνεται άμα μπει στο σπίτι, θα αφήσει για λίγο πίσω του την κοπέλα του. Το πρόσωπο της είδαμε σε μια ανάρτηση του.

Ο Βασίλης Λαζαρίδης είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες φωτογραφίες του οι οποίες αποσπούν χιλιάδες likes. Μάλιστα, από αυτές καταλαβαίνει κανείς το λόγο που θέλησε εξαρχής να μπεις στο παιχνίδι. Καθώς, από τώρα ποζάρει σαν μοντέλο και το έχει πολύ!

Ωστόσο, σε μια ανάρτηση του, τον είδαμε να ποζάρει με μια μελαχρινή καλλονή, που άμα πάρουμε από τα σχόλια που του έχουν κάνει, πρόκειται για την κοπέλα του. Οι δυο τους πόζαραν με τα μαγιό τους στην παραλία και η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή.