Γονείς από μέρα σε μέρα Σαράντης και Μηνά - Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της

Νέο baby boom έρχεται!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης και από τη συζήτηση φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η εγκυμοσύνη της συντρόφου του Μαίρης Μηνά, που είναι επίσης αγαπημένη ηθοποιός. όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, αφού η αγαπημένη του βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στο παρελθόν για τη σύντροφό του, που αποτελεί στήριγμα για τη ζωή του που δεν ήταν πάντα εύκολη, αφού έχει ομολογήσει ότι είχε φτάσει σε σημείο ακόμα και να κάνει κακό στον εαυτό του. Ωστόσο πλέον η ζωή και η καριέρα του πάνε από το καλό στο καλύτερο και σε λίγες μέρες θα κρατάει αγκαλιά το μωράκι τους.

Οι αποκαλύψεις του Σαράντη για την εγκυμοσύνη της Μηνά

Είπε λοιπόν αναφερόμενος στην σύντροφό του:

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης με την Μαίρη Μηνά να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, η όμορφη ηθοποιός και ο Σαράντης θέλησαν να μοιραστούν την είδηση της εγκυμοσύνης, με ελάχιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και πριν λίγο καιρό μετακόμισαν μαζί σε διαμέρισμα στον Κεραμεικό.

Την Μαίρη Μηνά την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σειρά του Alpha «Αγγελική», όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ο Μιχάλης Σαράντης το 2015 τιμήθηκε με το θεατρικό βραβείο Χορν, ενώ ήταν υποψήφιος στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον «Απόστρατο» του Ζαχαρία Μαυροειδή.

Μάλιστα, αυτό το διάστημα ο Μιχάλης Σαράντης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένα Χώματα», ενώ παράλληλα ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Νούμερα» η οποία θα προβληθεί από τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ1. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε πει χαρακτηριστικά για την αγαπημένη του: «Καμαρώνουμε ο ένας για τον άλλο. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, αγαπημένοι και μονιασμένοι και ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου».

undefined