Ατυχία για τον Γρηγόρη Γκουντάρα μετά την εκπομπή - Το έκανε γνωστό με μία ανάρτηση

''Θέλω να ευχαριστήσω τους...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί τα τηλεοπτικά νούμερα στη «Super Κατερίνα» να πηγαίνουν πολύ καλά, ωστόσο οι παρουσιαστές δεν έχουν μόνο τις καλές τους στιγμές. Έτσι στον Γρηγόρη Γκουντάρα μετά την εκπομπή του έμελλε να μείνει στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητο, ενημερώνοντας ωστόσο με μια ανάρτησή του ότι πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Πρόσφατα είχαμε και την κόντρα του ίδιου, του Μικρούτσικου αλλά και του Παπανώτα με αφορμή τα όσα είχαν πει για αυτόν, αφού τον είχαν καλέσει στην εκπομπή, με το δημοσιογράφο να μην αφήνει αναπάντητη καμία προσβολή που του έγινε. Ελπίζουμε μόνο να μην τον επηρέασε το κακό το μάτι και έπαθε ότι έπαθε με το αμάξι.

Η ανάρτηση του Γκουντάρα μετά το συμβάν με το αμάξι του

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους δεκάδες οδηγούς που σταμάτησαν προκειμένου να δώσουν μια μικρή βοήθεια. «Έχετε την αγάπη μας,υγεία, καλό Σ/Κ και θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες ανθρώπους που σταμάτησαν σήμερα να μου προσφέρουν την βοήθειά τους όταν έμεινα το απόγευμα με το αυτοκίνητο. Είμαστε πολύ ωραίος λαός ρε παιδιά…(εντάξει έχουμε και τα στραβά μας‼️)Στην υγεία μας», έγραψε.

Γκουντάρας και Κάκκαβα μετά την ατυχία με το αμάξι

Επαγγελματικά πάντως πάει καλά και αυτό φαίνεται

Την Δευτέρα 5/9 η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε ξανά στο πλατό μπροστά από τις κάμερες για να καλωσορίσει το κοινό της, στο οποίο θα κρατά συντροφιά καθημερινά πλέον, μαζί με τους συνεργάτες της. Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την οποία μίλησε ανοιχτά, η ίδια υποδέχθηκε στην θέση του, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί καλέσμένοι.

Ο κόσμος που την ακολουθεί πιστά και την στηρίζει σε κάθε της βήμα, παρακολούθησε την πρεμιέρα και το Twitter γέμισε σχόλια για την ίδια, τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στούντιο, αλλά και στον φακό της εκπομπής, ενώ πολλοί αντέδρασαν θετικά με την επιστροφή του πρώην συνεργάτη της.