ALPHA: Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η εγκυμοσύνη

"Έχουμε αγόρι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα η εγκυμοσύνη

Η καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 16/9 ανακοίνωσε στο πλατό μια εγκυμοσύνη και σκόρπισαν χαμόγελα με τις ευχές να υποδέχονται η μια την άλλη.

Ποια είναι έγκυος και ανακοινώθηκε

Η Λένα Μαντά κάθισε στο σαλόνι της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως θα γίνει γιαγιά, αφού η κόρη της μπήκε στον ένατο μήνα και περιμένει αγοράκι.

«Χθες μπήκαμε στον μήνα μας. Όλοι μαζί εγκυμονούμε, όπως κατάλαβες. Μαζί θα γεννήσουμε. Έχουμε αγόρι. Θα μας έρθει ο Γιάννος μας. Της είπα παιδί μου ότι είσαι ευτυχισμένη. Μετά εμφανίστηκε ο Στέλιος μας. Δεν μπορείς να μην το εγκρίνεις αυτό το παιδί είναι πολύ αγαπησιάρικο. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένοι οι δυο τους», είπε η Λένα Μαντά.

Η ζωή της Λένας Μαντά

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο δύσκολη ήταν η σχέση της με τον πατέρα της.

«Εγώ είχα ελάχιστη σχέση με τον πατέρα μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αποστασιοποιημένος. Μέχρι που πέθανε, δεν κατάλαβα ποτέ αν αυτός ο άνθρωπος αγάπησε ποτέ ένα παιδί που είχε. Στην πορεία παντρεύτηκε ξανά, έχω κι έναν αδερφό. Δεν έχω ακούσει σ’ αγαπώ, ούτε χάδι, ούτε τίποτα από αυτά. Ούτε φιλί, ούτε μια καλή κουβέντα από το πατέρα μου. Οπότε ήμουν πολύ απομακρυσμένη.

Παλιά πόναγε πολύ κι αναρωτιόμουν τι έχω κάνει. Και με τον αδερφό μου ήταν δύσκολα γιατί έχουμε 12 χρόνια διαφορά. Έφυγε ο πατέρας μας κι η μητέρα μου κι επιτέλους μπορέσαμε να έχουμε μια σχέση, αν όχι αδελφική, μπορούμε να είμαστε φίλοι» κατέληξε η Λένα Μαντά, λίγο μετά το άδειασμά της στον Στέφανο Τσιτσιπά.