"Λύγισε" η Μαίρη Συνατσάκη στον 6ο μήνα εγκυμοσύνη της - Η δημόσια έκκληση στο Instagram

«Μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον 6ο περίπου μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές της αλλά και φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πριν μερικές ώρες όμως, έκανε μια έκκληση μέσα από μια σειρά βίντεο που δημοσίευσε στα stories της με αφορμή ορισμένα μηνύματα που δέχεται.

Η έκκληση της Μαίρης Συνατσάκη

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή με κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ, όχι για πάντα, μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και είναι όλα καλά. Να μην έχω όλη αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους, τέτοια θέματα υγείας, αυτή τη στιγμή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

Η αποκάλυψη της Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την έξοδο της σε βραδινή εκδήλωση. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για την εγκυμοσύνη της φίλης και συνεργάτιδας της, Μαίρης Συνατσάκη (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της).

Όπως αποκάλυψε ήταν από τους πρώτους που έμαθε για την εγκυμοσύνη της και πως χάρηκε πολύ γιατί ήταν κάτι που η ίδια το ήθελε.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό. Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα».