Ερωτευμένη ξανά η Έλενα Ράπτη μετά το διαζύγιο από τον Κίμωνα Μπάλλα - Αυτός είναι ο πολιτικός σύντροφός της

Είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά το αθόρυβο διαζύγιο της από τον Κίμωνα Μπάλλα μετά από περίπου δυο περίπου χρόνια γάμου (δείτε φωτογραφίες), η Έλενα Ράπτη βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια γνωστού πολιτικού, διανύοντας και πάλι μια όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με την Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες και μάλιστα, πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοινές εμφανίσεις, μετά τις θεσμικές υποχρεώσεις και των δύο, στις χαλαρές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα επί μακεδονικού εδάφους.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Έλενας Ράπτη

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Γιάννης Μπρατάκος σύντροφος Έλενας Ράπτη

Η ανάρτηση της Ράπτη για την πρώτη δημόσια έξοδο που είχε κάνει μετά το χωρισμό της

Η Έλενα Ράπτη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και έγραψε:

«Η φετινή 24η Ιουλίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δούμε την απόσταση που διανύσαμε από σημαντικά ορόσημα της ιστορίας μας, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και 40 από την ένταξή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, και να σχεδιάσουμε τους επόμενους μεγάλους στόχους της ισχυρής μας δημοκρατίας. Η Ελλάδα με κύρος και διεθνή αναγνώριση, γίνεται καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη, παραμένει δύναμη του πνεύματος και των γραμμάτων, πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας, ξεχωριστή στις καρδιές όλων. Σήμερα δίνει και κερδίζει διαφορετικές μάχες, γράφει μια νέα ξεχωριστή ιστορία. Και για τους πιο καλούς λόγους έχει μόνιμα πλέον στραμμένους πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου».