Ξεκίνησε να ανοίγει σακούλες δώρων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τα πρώτα πράγματα για το παιδικό δωμάτιο

Ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το μωράκι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησε να ανοίγει σακούλες δώρων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τα πρώτα πράγματα για το παιδικό δωμάτιο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ήδη έχει ξεκινήσει να λαμβάνει τα πρώτα δώρα για το παιδικό δωμάτιο του μωρού - δείτε ποιο είναι το φύλο.

Από την ημέρα που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την όμορφη περίοδο της κύησης.

Τα πρώτα πράγματα για το μωρό της Σπυροπούλου

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, αποκάλυψε τα πρώτα πράγματα που έλαβε για το παιδικό δωμάτιο του μωρού που θα έρθει στον κόσμο σε περίπου 4 μήνες.

Σπυροπούλου μωρό παιδικό δωμάτιο

Ποιος είναι ο σύζυγός της

Πρώτος στην Αθήνα ήρθε ο Φώτης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, πατέρας του Βασίλη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Protothema.gr, τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό άνοιξαν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στα δύο αδέλφια οδηγεί τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο στην απόφαση να πορευτεί στην Α’ Εθνική του καφέ και της εστίασης. Ενας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαραβάκος, με τον οποίο έγιναν κουμπάροι και συνέταιροι στο καφέ-εστιατόριο «Διογένης» στην Πλάκα και μετέπειτα στο καφέ «Οστρια» στη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε το protogema.gr ο όμιλος Σταθοκωστόπουλου το 2016 αριθμούσε 20 μαγαζιά: τα «Ακρωτήρι», «Αλιμος», «Baraonda», «Bocca Beach», «Coast», «Διογένης», «Διόνυσος Zonars», «Daphne’s», «Dia Noche», «Ελαία», «Εν Πλω», «Ταβέρνα του Ψαρά», «Hermion», «Ιθάκη», «Lis», «Νότος», «Οστρια», «Τερίνα», «Vive Mar» και «Mohito Bay».

Σήμερα, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες!