«Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που...» - Η απάντηση της Καγιά στα "καρφιά" της Χριστοπούλου

«Όχι πως με προσβάλλει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που...» - Η απάντηση της Καγιά στα

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τα πρόσφατα "καρφιά" της Έλενας Χριστοπούλου σχετικά με τη σχέση τους στο GNTM αλλά και μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η απάντηση της Καγιά στην Χριστοπούλου

«Γι’ αυτό το πράγμα δεν μπορώ εγώ να κάθομαι να απαντάω. Όχι πως με προσβάλλει, ή δεν θα ήθελα να απαντήσω αλλά νομίζω ότι έχω αποδείξει πως όταν είμαι εκνευρισμένη, το βλέπετε ότι είμαι εκνευρισμένη, όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται και σας το λέω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ.

Ουσιαστικό θέμα εμείς οι δύο δεν είχαμε ποτέ. Δεν ήμασταν ποτέ αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τη σχέση μας. Ήμασταν γνωστές, συνεργαστήκαμε πολύ αρμονικά, δεν έχω κάποια αντίθετη άποψη γι’ αυτό. Τώρα, αν στον δρόμο ή στο τέλος της συνεργασίας υπήρξε κάποια ένταση ή «παρεξήγηση» αυτό ήταν 4 χρόνια πριν, έχει περάσει και δεν ξέρω αν έχει σημασία πια να το συζητάμε.

Φυσικά κι έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει και εκφράζεται και καλά κάνει αλλά από τη δική μου τη μεριά αληθινά, δεν υπάρχει καμία ατζέντα και καμία δεύτερη σκέψη» σχολίασε.

Οι σχέσεις Καγιά - Μαζαρί

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε δηλώσεις η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στις ερωτήσεις που της έκαναν για το GNTM (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) αλλά και για την Βίκυ Καγιά.

«Θα παρακολουθήσω το GNTM γιατί είμαι πιο χαλαρή, δεν έχω κανένα άγχος, καμία ευθύνη. Είναι στις 19, δεν στέλνεις τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα. Δεν πειράζει, δεν πειράζει. Εμένα μου λείπει το GNTM γιατί το αγάπησα αλλά προχωράω και συνεχίζω και μου αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα».