«Δεν έχουμε άριστες σχέσεις» - "Κόλαφος" η Έλενα Χριστοπούλου κατά της Βίκυς Καγιά

«Δεν θέλω συνέχειες, θα μείνω στον σεβασμό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχουμε άριστες σχέσεις» -

Οι σχέσεις ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Έλενα Χριστοπούλου είναι ήδη γνωστό πως δεν είναι και οι καλύτερες και αυτό φάνηκε από τις σημερινές δηλώσεις της δεύτερης που έκανε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Λίγο πριν παιχτεί η συνέντευξη που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπουλου δεν δίστασε να πετάξει κάποια "καρφιά". Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:«Άριστη δεν θα την έλεγα. Έχουμε μία σχέση σεβασμού θα πω. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν θέλω συνέχειες. Θα μείνω στον σεβασμό».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε πως «κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να σεβόμαστε, να είμαστε καλοί άνθρωποι και να λέμε αλήθεια.

Εγώ από τη θέση αυτή που είμαι, που με μεγάλη χαρά είπα το ναι, θέλω να λέω μπροστά στην κάμερα, ό,τι λέω και στον καναπέ μου. Δε μπορώ αυτά τα γλυκούλικα, τα δημοσιοσχετίστικα. Κι ας παρεξηγείται κάποιος κόσμος, κι ας στενοχωριέται για κάποια πράγματα».

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου

«Μάλλον πικρία θα έχει»: Η Βίκυ Καγιά ανταπαντά στην Έλενα Χριστοπούλου

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε, το μεσημέρι του Σαββάτου 21/5, η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και για την απάντηση της Χριστοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρε παιδιά, τι έχετε πάθει με την Έλενα; Ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θα ξαναγύρναγε κάπου, μάλλον πικρία θα έχει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον λόγο. Είναι δικαίωμα της της γυναίκας, ρε παιδιά. Καλά κάνει και λέει όσα λέει, γιατί με ρωτάτε εμένα για αυτό; Όλοι δεν πήραμε δόξα από κάτι όταν ξεκινήσαμε στα τηλεοπτικά πρώτα μας βήματα; Εντάξει…».

«Εσείς μου μεταφέρατε τις δηλώσεις της, πως είπε ότι δεν θα ξαναγύρναγε ποτέ στο GNTM. Αν εγώ έλεγα σε κάποιον πως δεν θα ξαναγυρνούσα ποτέ, θα ήταν γιατί είμαι στεναχωρημένη».