Τροχαίο Παντελίδη: Νέα αναβολή στη δίκη της Αρναούτη με τους μάρτυρες της οικογένειας - Τι συνέβη

«Δεν θα τελειώσω ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τροχαίο Παντελίδη: Νέα αναβολή στη δίκη της Αρναούτη με τους μάρτυρες της οικογένειας - Τι συνέβη

Μίνα Αρναούτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend σε βραδινή έξοδό της. Μεταξύ άλλων η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη (η οποία πέρασε πάρα πολύ άσχημα) αποκάλυψε πως δίκη για τους μάρτυρες που είχε μηνύσει πήρε αναβολή.

Όσα αποκάλυψε η Μίνα Αρναούτη για τη δίκη

«Σήμερα το πρωί είχα ένα δικαστήριο. Ήταν αυτό με τους μάρτυρες. Έτρεχα από το πρωί και ήρθα μία βολτίτσα να ξεσκάσω. Ακόμα τρέχω με αυτά. Το δικαστήριο πήρε αναβολή και η δίκη θα συνεχιστεί την 1η Ιουνίου 2023. Δεν θα τελειώσω ποτέ.

«Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Δεν μπορείς να συνεχίσεις. Εκεί που σταματάς και ξεχνιέσαι. Ξαφνικά γίνεται κάτι και ξαναγυρίζεις πίσω. Ευελπιστώ σε 2-3 χρόνια θα έχω ξεμπερδέψει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια Παντελίδη. Μόνο μηνύσεις κι αγωγές ανταλλάσσουμε. Δεν με πλησίασαν ποτέ. Εγώ ήμουν στην εντατική.

Όταν είσαι στην εντατική και δεν σε πλησιάζουν, θα κάτσεις μετά να κάνεις προσπάθεια να πλησιάσεις κάποιον; Εγώ χρειαζόμουν την αγάπη και τη στήριξη» πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

Το ξέσπασμα με αφορμή το Metoo και την υπόθεση Παντελίδη

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι η Αρναούτη τρέχει ακόμα δικαστικά με την οικογένεια του Παντελίδη, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει κάποια πλεκτάνη πίσω από το ατύχημα για την οποία ευθύνονται η ίδια και η Φρόσω Κυριακού, που ήταν η συνοδηγός. Βέβαια η Αρναούτη αποκόμισε πολύ μεγάλα τραύματα από αυτή τη νύχτα, αφού μετά το βαρύ τραυματισμό της αναγκάστηκε να κάνει 18 χειρουργεία και ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα.

Γράφει λοιπόν η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη».

Η νέα οργισμένη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελίδη και το metoo