Γειά σου: Με φούξια ολόσωμη φόρμα και κορμάρα - Πρεμιέρα για την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Τα πρώτα λόγια στους τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γειά σου:  Με φούξια ολόσωμη φόρμα και κορμάρα - Πρεμιέρα για την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα Σάββατο 17/9 η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή «Γεια σου». Το άγχος ήταν μεγάλο, ενώ η παρουσιάστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στην ολόσωμη φούξια φόρμα της (δείτε το επικό trailer).

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας» είπε στα πρώτα της λόγια.

«Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά» πρόσθεσε.

Η πρεμιέρα της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Η τηλεοπτική "κόντρα" με την Γερμανού

Η κάμερα του Open Weekend συνάντησε τη Γερμανού στο αυτοκίνητό της προκειμένου να τη ρωτήσει για τη σκέψη της σχετικά με το γεγονός ότι οι δυο τους θα βρίσκονται απέναντι στην ίδια τηλεοπτική ζώνη.

Νωρίτερα είδαμε και την πρεμιέρα της που ξεκίνησε με αναποδιές, αφού καθυστέρησε να ξεκινήσει μισή ώρα αποκαλύπτοντας στο τηλεοπτικό κοινό για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Open Weekend:

«Είναι φίλη μου πολύ κι αγαπημένη. Είναι ένα κορίτσι που το αγαπώ, το εκτιμώ, έχουμε περάσει ώρες μαζί. Έχουμε φάει, έχουμε πιει τα κρασιά μας κι έχουμε πει τα μυστικά μας. Πολύ δικός μου άνθρωπος. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία».

Eνώ συνεχίζοντας για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά απάντησε: «Πήρε ο καθένας το δρόμο του γιατί έτσι ήθελαν οι άνθρωποι. Καλή επιτυχία και στους δύο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα (για τα νούμερα τηλεθέασης). Είμαστε ακόμα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Μη βιαζόμαστε. Είδα την Δούκισσα και την πρεμιέρα τους. Είναι ένα κορίτσι πάντα φωτεινό, όμορφο, λαμπερό».