Ραγίζει καρδίες η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ ένα μήνα μετά τον θάνατό του

Του είχε μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που έχει αφήσει την τελευταία του πνοή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς καθώς έδωσε την δική του μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη απώλεια βύθισε στην απόλυτη θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεταξύ άλλων, η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και τόσο ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας η συγκεκριμένη απώλεια την ήταν αρκετά δύσκολη καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ήταν σε μικρότερη ηλικία ενώ πόζαρε δίπλα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος την φιλούσε στο μάγουλο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της, Ρόμπερτ

Ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιμας και του αδερφού της για το θάνατο του πατέρας τους

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιμας ο οποίος άφησε την τελευταία του πβοή σε ηλικία μόλις 73 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με την υγεία του. Τραγικές φιγούρες είναι τόσο τα παιδιά του όσο και η σύζυγός του καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από την μια στιγμή στην άλλη.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό ο Αλέξανδρος δημοσίευσε ένα Instagram story με τον τίτλο ενός τραγουδιού: “The Living Years” όπου εξήγησε πως ήταν ένα κομμάτι το οποίο άκουγε επίσης και ο μουσικοσυνθέτης όταν έχασε τον δικό του πατέρα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά, «Αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι κομμάτι ενός υπέροχου δίσκου ήταν το γλυκόπικρο βιωματικό καταφύγιο του πατέρα μου όταν εκείνος έχασε το δικό του μπαμπά. Χρόνια μετά το ίδιο τραγούδι δρα στην επόμενη γενιά μονάχα ανακουφίστηκα. Νομίζω τα καταφέραμε». Έτσι, η Ιλένια Ουίλιαμς δεν δίστασε να κάνει αναδημοσίευση το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς