Γειά σου: «Όχι, όχι ρε παιδιά» - Απίστευτη αμηχανία για την Μαρία Μπακοδήμου εξαιτίας του καλεσμένου της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γειά σου: «Όχι, όχι ρε παιδιά» - Απίστευτη αμηχανία για την Μαρία Μπακοδήμου εξαιτίας του καλεσμένου της

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Γεια σου». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες τα απρόοπτα δεν άργησαν να έρθουν για την ίδια αλλά και την ομάδα της καθώς είχε ακυρωθεί η πρόβα της (δείτε εδώ τί συνέβη).

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής της υποδέχτηκε τον Γιώργο Μάγκα με τη σύζυγό του, Τζούλη ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα είχε υπολογίσει.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός μπήκε μέσα στο πλατό και ξεκίνησε να παίζει το κλαρίνο του χωρίς από ότι φάνηκε να ήταν προγραμματισμένο να γίνει ακριβώς έτσι.Φυσικά, η Μαρία Μπακοδήμου δεν περίμενε μία τέτοια είσοδο στην πρώτη της εκπομπή κι ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά: «Όχι, όχι ρε παιδιά, άσε το κλαρίνο».

Η επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής, «Γεια σου»

Τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου στη πρεμιέρα της εκπομπής της

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα Σάββατο 17/9 η Μαρία Μπακοδήμου με την εκπομπή «Γεια σου». Το άγχος ήταν μεγάλο, ενώ η παρουσιάστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στην ολόσωμη φούξια φόρμα της (δείτε το επικό trailer).

«Γεια σου, γεια σου και σε σένα, και σε σένα, 20 χρόνια δεν περνάει το άγχος και το τρακ. Τι θα γίνει με αυτή τη σχέση; Διαλέξαμε το Γεια σου γιατί πιστεύω ότι είναι το πιο θετικό, γλυκό μήνυμα και μια γέφυρα επικοινωνίας, που μπορεί να ξεκινήσει μια αγάπη και μία σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση θέλουμε μαζί σας» είπε στα πρώτα της λόγια.

«Θέλουμε να είμαστε παρέα, να είμαστε μαζί τα Σαββατοκύριακα. Το “Γεια σου” ήρθε σε μία ημέρα που σκεφτόμασταν τίτλους και στο μυαλό μου γύρναγε αυτό το τραγούδι του Κώστα Τουρνά» πρόσθεσε.