Ήρθε σε άβολη θέση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - «Νιώθω μεγάλη ντροπή για το...»

Οι δηλώσεις του μετά το περιστατικό με το σαρδάμ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήρθε σε άβολη θέση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - «Νιώθω μεγάλη ντροπή για το...»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για την επική ατάκα που ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» καθώς προκάλεσε τα πάνω κάτω (δείτε εδώ αναλυτικά τί συνέβη).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Το Πρωινό μας ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Πρώτη φορά κάνω ζωντανό καθημερινό. Εννοείται ότι είπα ναι με το που με πήραν τηλέφωνο κι η κ. Σκορδά ήθελε να μαγειρέψω. Ταιριάζουμε σαν άνθρωποι και δεν είναι πολλοί που θα μπορούσα να το κάνω αυτό τηλεοπτικά.

Κάθε χρόνο με παίρνουν τηλέφωνο για πρωινές εκπομπές αλλά είτε επειδή δεν έβγαινε το πρόγραμμα είτε γιατί δεν ταίριαζαν οι χημείες είτε επειδή θεωρούσα πως δεν είχε έρθει η ώρα για να το κάνω και δεν το έκανα. Φέτος πήρα τη σωστή απόφαση, αν και δεν φημίζομαι για αυτό.

Νιώθω μεγάλη ντροπή. Είναι αυτό που λέω για το ζωντανό. Είναι κάτι που μου ξέφυγε, νιώθω μεγάλη ντροπή. Θεωρώ ότι με το χρόνο θα το διορθώσω κι αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλή ιδέα να γίνει το MasterChef All Star, θα είχε αρκετό ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινα, ευχαριστώ. Είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εμένα».

Σπάνια εμφάνιση του Δημήτρη Σκαρμούτσου με την σύζυγό του σε γνωστό εμπορικό κέντρο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία ξυλοδαρμού του, εντοπίστηκε την Τρίτη 5/4 να ψωνίζει στα μαγαζιά μαζί με την γυναίκα του Μαριέττα Ντάνα.

Οι δυο τους ντύθηκαν ασορτί στα μαύρα και πέρασαν το απόγευμά τους κάνοντας αγορές σε γνωστό εμπορικό κατάστημα, χωρίς την συνοδεία του γιου τους αυτή τη φορά. Το Πάσχα πλησιάζει και μάλλον προετοιμάζονται για τα δώρα που θα δώσουν στους αγαπημένους τους.

Ο σεφ έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδί του και το έχει αποδείξει πολλές φορές, καθώς μπροστά του, η εικόνα του σκληρού άντρα μεταμορφώνεται και γίνεται η πιο γλυκιά πατρική φιγούρα (εδώ θα βρείτε τις αποδείξεις).

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 10 χρόνια και, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η σχέση τους έχει περάσει τα σκαμπανευάσματά της, αλλά ξέρει πως έχει δίπλα του έναν άνθρωπο μπορεί να τον καταλάβει ακόμη και με ένα απλό βλέμμα.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στα μαγαζιά με την γυναίκα του

Ο Σκαρμούτσος δτα μαγαζιά με την γυναίκα του

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η γυναίκα του

Δημήτρης Σκαρμούτσος