Εκείνη είναι 44 ετών ενώ ο Ηλίας Κρασσάς είναι... - Η διαφορά ηλικίας της Βίκυς Καγιά με τον σύζυγό της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν. Να τονίσουμε πως οι δυο τους πριν από λίγο καιρό έκλεισαν 8 χρόνια από τότε που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει και δυο καρπούς από τον ερωτά τους. Συγκεκριμένα, την Μπιάνκα Κρασσά (δείτε εδώ για πρώτη φορά το πρόσωπό της) και τον Κάρολο Ηλία Κρασσά. Όπως είναι φυσικό και οι δυο έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους καθώς αφιρώνουν άπλετο χρόνο και για τους δυο.

Ποια είναι η διαφορά ηλικίας της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Αποκλειστική φωτογραφία Καγιά - Κρασσά
NDPPHOTO

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είναι 44 ετών καθώς έχει γενέθλια στις 4 Ιουλίου ενώ είναι γεννημένη το 1978. Από την άλλη, για τον Ηλία Κρασσά δεν έχει γίνει γνωστή η ηλικία του.

Πήραν διαζύγιο μέσα σε 3 χρόνια - Παντρεμένος και με παδιά ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως μοντέλο καθώς μετράει χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ καθώς έχει αφήσει το δικό της στίγμα. Πλέον η ίδια έχει μπει για τα καλά και στον χώρο της παρουσίασης καθώς τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε να αναλαμβάνει διάφορα projects στον σταθμό του STAR.

Από την άλλη, η ίδια έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια πριν δημιουργήσει την δική της οικογένεια και αποκτήσει δυο παιδιά (δείτε εδώ φωτογραφία τους) με τον Ηλία Κρασσά υπήρξε ξανά παντρεμένη.

Η Βίκυ Καγιλά το 2010 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με γνωστό επιχειρηματία και σχεδιαστή, ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη. Μάλιστα, κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Τζιώτης και ο Παναγιώτης Τσάκος.

Αποκλειστική φωτογραφία Καγιά - Κριθαριώτης

Ωστόσο, το 2013 οι φήμες του χωρισμού "έσκασαν" σαν έκπληξη καθώς το πρώην ζευγάρι επέλεξε χωριστούς δρόμους. Ο χρόνος πέρασε, οι τριβές της καθημερινότητας εντείνονταν και οι δυσκολίες έρχονταν η μία μετά την άλλη. Οι θάνατοι συγγενικών τους προσώπων (με πιο γνωστό αυτό της Μαρίας Τσάκου, αδερφής του Νίκου Τσάκου και συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη που συνέβη λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της Βίκυς και του Νίκου) έφεραν μαύρα σύννεφα στο γάμο τους.