Δεν χορταίνει να τους χαζεύει - Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά

Τους απαθανάτισε στην παραλία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν χορταίνει να τους χαζεύει - Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσά

Λίγο έμεινε πριν ξεκινήσει το GNTM, και το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης με την οικογένειά της στο νησί των ανέμων, την Μύκονο, (δείτε εδώ στιγμιότυπα από το πολυτελες τους σκάφος) πριν επιστρέψει στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η νέα ανάρτηση της Καγιά με την οικογένειά της

Πριν λίγες ώρες, η ίδια έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram, όπου απαθανάτισε ένα πολύ γλυκό και τρυφερό στιγμιότυπο από την οικογένειά της. Πιο συγκεκριμένα στο πλάνο βλέπουμε το σύζυγό της Ηλία Κρασσά με τα παιδάκια τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο, να αγναντεύουν την θάλασσα και να παίζουν στην άμμο και εκείνη να τους καμαρώνει.

Η τρυφερή φωτογραφία της Βίκυ Καγιά με τα παιδιά της και τον Ηλία Κρασσα

Πιο αυστηρή από ποτέ η Βίκυ Καγιά στο νέο κύκλο του GNTM

Λίγες ημέρες πριν, η Βίκυ Καγιά απολάμβανε τις διακοπές της, οι οποίες φαινόταν πως δεν είχα τέλος, ωστόσο η ίδια επέστρεψε στην πραγματικότητα και βρέθηκε αμέσως στο στούντιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και των φωτογραφήσεων του GNTM 5.

Την Κυριακή 7/8, μάλιστα, θέλησε να δώσει μία γεύση στους ακόλουθούς της για όσα θα δούμε τη σεζόν που έρχεται, με την ίδια να φωτογραφίζεται έχοντας ένα αυστηρό ύφος πατώντας με το πόδι της τον Τάσο Σοφρωνίου, που θα είναι και ένας από τους κριτές, και ο οποίος κρατούσε ένα κουτί με γλυκά στα χέρια του.

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι, με ένα μαύρο μπούστο και ένα σακάκι στο ίδιο χρώμα, συνδυάζοντάς το με ψηλές μπότες, ενώ ο συνάδελφός της φορούσε ένα τζιν παντελόνι με ένα μαύρο μπλουζάκι και παντόφλες με σχεδιάκια. «Τι είπες;», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βίκυ Καγιά - GNTM 5