Σε αμηχανία η Γερμανού με την αντίδραση της Μπρέμπου σε ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει - «Δεν θα έκανα ποτέ...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε αμηχανία η Γερμανού με την αντίδραση της Μπρέμπου σε ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει - «Δεν θα έκανα ποτέ...»

Το πρωί του Σαββάτου η Γωγώ Μπρέμπου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και για το νέο σίριαλ, «Παράδεισος των κυρίων» όπου θα κάνει σύντομα πρεμιέρα (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ).

Οι δηλώσεις της Γωγώς Μπρέμπου

Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν περάσουμε στον Παράδεισο των Κυριών, γιατί εκεί θα πάμε τώρα, έχω το ελεύθερο από σένα, έχω την άδεια σου να κάνω ερώτηση που αφορά την προσωπική σου ζωή ή όχι;».

«Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις» αποκρίθηκε λιτά η καλεσμένη της, Γωγώ Μπρέμπου για να συμπληρώσει με χαμόγελο πως «αλλά ευχαριστώ πολύ που με ρώτησες».

Με την Ναταλία Γερμανού να λέεει: «Δεν απαντάς… Εντάξει, δεν θα έκανα ποτέ ερώτηση αν δεν σε ρωτούσα γιατί σέβομαι πολύ τους καλεσμένους μου και πάντα ρωτάω. Και σέβομαι πολύ και την προσωπική σου ζωή».

Λίγα λόγια για την Γωγώ Μπρέμπου

Η Γωγώ Μπρέμπου είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Η θεατρική αλλά και τηλεοπτική της διαδρομή περιέχει αξιοσημείωτες δουλειές που έχουν αποτυπωθεί στην μνήμη του κοινού καθώς οι περισσότερες από αυτές σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Η καταξιωμένη ηθοποιός που υπηρετεί πιστά το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια έχει λάβει μέρος σε σπουδαίες παραγωγές. Ανάμεσα σε αυτές, η «Νίκη», «10 μικροί Νέγροι», «Γκάμπυ», «Ματωμένος Γάμος», «Οι τρεις αδελφές», «Οθέλλος», «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Θα σε δω ξανά του χρόνου» μέχρι και την «Θηλιά» που παρουσιάστηκε την προηγούμενη θεατρική σεζόν στο Θέατρο Αθηνά, είναι κάποιες από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε η ηθοποιός.