«Ο Παράδεισος των κυριών» - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Η υπερπαραγωγή με αισθητική της δεκαετίας του '60

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ο Παράδεισος των κυριών» - Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha

Όπως έχουμε ξαναγράψει ο Alpha μπαίνει πολύ δυνατά φέτος στη νέα σεζόν στο κομμάτι της μυθοπλασίας, αφού πέρα από το «Σασμό» που είναι δοκιμασμένη η επιτυχία του, παρουσιάζει και δυο νέες σειρές, το «Αυτή η νύχτα μένει» και τον «Παράδεισο των Κυριών». Κυκλοφόρησε μάλιστα και το νέο τρέιλερ της σειράς που γυρίζεται τη δεκαετία του 1960, που ήταν από τις σημαντικότερες ιστορικά στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών μάλιστα άφησε το «Σασμό» για χάρη της νέας σειράς του ίδιου καναλιού και θα τον απολαύσουμε από Σεπτέμβρη ξανά στις οθόνες μας, αφού έχει μεγάλο τηλεοπτικό κοινό.

Το τρέιλερ της νέας σειράς «Παράδεισος των Κυριών»

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία, μας ταξιδεύει στα 60΄ς και η υπέροχη μουσική που ντύνει το trailer φέρνει σε πρώτο πλάνο την αίσθηση της εποχής. Μια πλούσια σειρά με φινέτσα αλλά και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη.

Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του «Παραδείσου» κρύβονται ψέματα κι έρωτες, επιθυμίες και πόθοι, ίντριγκες και δολοφονίες. Οι ζωές των πρωταγωνιστών σε πρώτο πλάνο, στη βιτρίνα, φαντάζουν ευτυχισμένες και γεμάτες, τι συμβαίνει όμως όταν το πολυκατάστημα κλείνει και οι ζωές αυτές κλείνονται στα σπίτια τους;

Η δραματική σειρά εποχής «O Παράδεισος των κυριών», μια μεγάλη και φιλόδοξη υπερπαραγωγή με υπέροχα σκηνικά και κουστούμια, πλαισιωμένη με λαμπερούς πρωταγωνιστές, μεταφέρει τον τηλεθεατή στο κλίμα και το ιστορικό πλαίσιο της δεκαετίας του ’60, μιας δεκαετίας από τις σημαντικότερες της νεότερης ιστορίας για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο όλο τον κόσμο.

Οι πρώτες φωτογραφίες της σειράς

Το νέο δραματικό σίριαλ με ιδιαίτερο και πολύ έξυπνο σενάριο, το οποίο από ότι φαίνεται αναμένεται να απογειώσουν οι εξαιρετικοί ηθοποιοί, που έχουν επιλεχθεί.

undefined

Παράδεισος των κυρίων - alphaΠαράδεισος των κυρίων - alpha

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους! Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος… Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.