«Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα παιδιά» - Η αποκάλυψη της Σαμαρά για την προσωπική της ζωή

«Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα παιδιά» - Η αποκάλυψη της Σαμαρά για την προσωπική της ζωή

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά, «Σασμός» όπου έχει "κλέψει" για τα καλά τις εντυπώσεις των τηλεθεατών (δείτε εδώ τί θα γίνει στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου).

Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την προσωπική της ζωή καθώς αποκάλυψε πως σε ηλικία 35 ετών φανταζόταν τον εαυτό της παντρεμένη με παιδιά, κάτι που δεν έχει συμβεί.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

«Στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι…

Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;», είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω!».

«Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς».

Η συγκινητική ιστορία για την καταγωγή της Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πολύ ιδιαίτερες και διαφορετικές από τα συνηθισμένα διακοπές με το αγόρι της και αφού γέμισε τις μπαταρίες της επέστρεψε στην Αθήνα, με σκοπό να μπει και πάλι σε φάση γυρισμάτων..

Η ταλαντούχα ηθοποιός μπορεί να έχει ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία στο χώρο της, όμως με μια ανάρτηση, που έκανε στα social media την Πέμπτη 25/8 έκανε γνωστό από μόνη της, πως δεν κατάγεται από την Αθήνα. Η Θεσσαλονίκη είναι ό τόπος, που μεγάλωσε και πριν από 8 χρόνια ξεκίνησε με λίγες βαλίτσες από την πατρίδα της για να κυνηγήσει με επιτυχία τα όνειρά της.

«Μου πετάχτηκε αυτή η φωτογραφία. Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα. Ούτε και που μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που μου έφεραν αυτά τα χρόνια.

Το ανεβάζω έτσι γιατί μόλις την είδα ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη και είδα μέσα μου εκείνο το κορίτσι που φόρτωνε τις κούτες και τις βαλίτσες του, να χαμογελά.

Γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Να τολμάτε, να ρισκάρετε, να κάνετε αλλαγές. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη αλλά σίγουρα μας θυμίζει ότι είμαστε ζωντανοί. Γιατί αλλαγή σημαίνει ζωή».

Ευγενία Σαμαρά - Συγκινητική ανάρτηση