Η αίτηση που θα κάνει από την παραγωγή του ΣΚΑΪ η Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island

«Θα αιτηθώ να έχουμε...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) η εκπομπή, «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ένα πρόσωπο το οποίο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία αναφέρθηκε για την παρουσίαση του «Love Island» αλλά και για την αίτηση που έχει κάνει στη παραγωγή.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το «Love Island»

«Το Love Island μου αρέσει πολύ σαν project αλλά μου έκαναν και πολύ ωραία παρουσίαση από τον σταθμό και την παραγωγή, θα έχει και πολλές εκπλήξεις οπότε είπα αμέσως το “ναι”΄. Όταν ακούω τι θα σου λείψει, μου έρχεται το φαγητό στο μυαλό. Έμαθα ότι στη Τενερίφη ότι δεν έχει φούρνους και θα μου λείψει η σπανακόπιτα. Θα αιτηθώ να έχουμε κατεψυγμένες».

Τα ανατρέπει όλα - Ο κανόνας στο Love Island που θα φέρει τα πάνω κάτω

Την ώρα που βρισκόμαστε σε αναμονή για την μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού που θα ανατρέψει τα ελληνικά δεδομένα στην ιστορία των ριάλιτι και τα γυρίσματα προχωράνε πυρετωδώς για το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και μίλησε με λίγα λόγια για το νέο project που θα παρουσιάσει όμως δεν μας αποκάλυψε κάτι...

Η παρουσιάστρια, δεν ανέφερε ένας από τους βασικούς κανόνες όπως ότι το κοινό, θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, δηλαδή θα μπορεί να αποφασίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, φέροντας τα πάνω κάτω!

Όπως ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr