«Φέτος με τα νούμερα τη μια μέρα γελάς και την άλλη κλαις» - Η αναφορά της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον ανταγωνισμό

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Φέτος με τα νούμερα τη μια μέρα γελάς και την άλλη κλαις» - Η αναφορά της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον ανταγωνισμό

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «OPEN Weekend» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς την βλέπουμε στην εκπομπή, «Πρωινό μας» ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για τον "σκληρό" αναταγωνισμό με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Με την Φαίη είναι οικογενειακή η σχέση μας. Πέρυσι δεν ήμουν μαζί της για να ξέρω πως ένιωθε, ξέρω όμως ότι η Φαίη πάντα έχει αγωνία για τη δουλειά της και για τους συνεργάτες της. Το τονίζω αυτό γιατί, αν η Φαίη δεν νιώσει πως όλοι οι συνεργάτες της είναι καλά, δεν ξεκινάει κάτι. Είχε τεστάρει τα πάντα, ήταν εδώ κάθε μέρα από το πρωί ως την άγρια νύχτα, δεν κοιμόταν και νιώθουμε μια ασφάλεια που μας προστατεύει πάρα πολύ».

«Ακόμη είναι πρώιμο να πούμε κάτι και φαίνεται από τα νούμερα ότι τη μια μέρα γελάς και την άλλη μέρα κλαις» συμπλήρωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στους δημοσιογράφους. «Φυσικά και μου ευχήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μια χαρά ήταν η περσινή χρονιά, αν και λίγο δύσκολη στην αρχή γιατί ήταν δυο πολύ μεγάλα πρότζεκτ. Όταν όμως έχεις καλή παρέα είναι όλα ανώδυνα».

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη δύσκολη φάση που πέρασε

Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από ένα story που έκανε στο instagram αποκάλυψε πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο στα προσωπικά της. Αν και δε θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της, ένιωσε την ανάγκη μέσα από το μήνυμά της να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλάι της και την βοήθησαν να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η δημοσιογράφος είναι πάντα ειλικρινής και μετρημένη στα όσα λέει και δε διστάζει να έρθει και σε ρήξη με τους ανθρώπους του χώρου που δεν συμπαθεί. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της υπάρχουν δυο-τρεις τέτοιοι που είναι εν ενεργεία, με τους οποίους δε θέλει να έχει καμία σχέση αλλά και ούτε να τους αναφέρει σε οποιοδήποτε γραπτό της.

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο instagram όπου μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την αγάπη που έλαβε από κοντινούς της ανθρώπους.

«Αν για κάτι νιώθω ευτυχία αυτή την περίοδο, είναι για την πολλή αγάπη και στήριξη που μου έδωσαν σπάνιοι, πολύτιμοι φίλοι για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Όλα μοιάζουν πιο εύκολα, ακόμη και τα ακατόρθωτα, όταν σε αγαπούν. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Ξέρετε εσείς», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η ανάρτηση της Γραμμέλη για τους κοντινούς της ανθρώπους