Στιγμές ευτυχίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η σημερινή (17/9) ημέρα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ο οποίος βυθίστηκε στο πένθος) είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η αγαπημένη τους κόρη, Σοφία έχει την ονομαστική της εορτή. Έτσι λοιπόν, ως μητέρα που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Σοφία σε μία τρυφερή τους στιγμή.

Μεταξύ άλλων, στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Σοφάκι μου χρόνια πολλά! Είμαι πολύ περήφανη για εσένα! Σ’αγαπώ πολύ πολύ!». Φυσικά, η ομοιότητά τους είναι φανερή.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι με την κόρη της, Σοφία

H casual εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι

Η κυριακάτικη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου του Μαρέβας και της μικρότερης κόρης τους Δάφνης στο κέντρο της Αθήνας με ένα πιο χαλαρό, σπορτίφ look όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, μας εντυπωσίασε, όπως και τους δεκάδες περαστικούς που έβλεπαν τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του φορώντας απλώς τα t-shirts τους, τα αθλητικά τους παπούτσια και τα αγαπημένα τους τζιν.

Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη εκτός από τη βερμούδα της, φορούσε τα άνετα παπούτσια πεζοπορίας που συχνά φορά και στις εκδρομές τους στα ορεινά των Χανίων. Το ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από το διήμερο επίσημο ταξίδι στη Θράκη.

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να κατηφορίζουν από το διαμέρισμα τους στον Λυκαβηττό, έκαναν μια στάση σε ένα καφέ και συνέχισαν τη βόλτα τους στα σοκάκια του Κολωνακίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή να έχει στην αγκαλιά του την κόρη του, ενώ εντύπωση μας έκανε η μάσκα προστασίας που έγραφε «Σαμοθράκη», δώρο των τοπικών παραγόντων από την επίσκεψή του στον Έβρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη

κόρη Μαρέβας Μητσοτάκη