Πάνος Βλάχος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το φερόμενο χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

"Επειδή με στεναχωρούσε τόσα χρόνια..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως αποκλειστικά σας έχουμε μεταφέρει, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χώρισαν έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή. Έχουν σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις, ενώ δεν κάνουν ούτε κοινές αναρτήσεις στα social media.

Ο Πάνος Βλάχος λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση τους, ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει.

Οι δηλώσεις του Βλάχου για την Τριανταφυλλίδου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χωρισμός Πάνος Βλάχος

Στη σειρά είσαι αρραβωνιασμένος και οδεύεις προς το γάμο. Στην προσωπική σου ζωή, η έννοια γάμος τι ρόλο έχει; Γνωρίζουμε ότι εδώ και 13 χρόνια είσαι σε σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη προσωπική μου ζωή. Είναι μια αρχή που έχω κρατήσει από την αρχή της καριέρας μου. Δεν αφορά κανέναν και θέλω να παραμείνει και σαν σήμερα σε έναν κόσμο που ζούμε, στον οποίο έχω πράγματα να πω. Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητα μου η προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτό γίνεται κατά κόρον, ας αφήσετε εμένα έξω από αυτό. Επειδή με στεναχωρούσε τόσα χρόνια και επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν "μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετό;". Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον; Επειδή κάποιος άνθρωπος βγάζει εύκολα χρήματα προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, απλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζω σε έναν ρομαντικό κόσμο που θα σας αφορώ ως άνθρωπος και λιγότερο από ότι ως καλλιτέχνης.

Το ότι έχεις καταφέρει να κρατάς την προσωπική σου ζωή για εσένα, σου δίνει ισορροπία;

Πιστεύω ότι την έχω, ναι.

Ποια είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά της ΝΕΤ "Ο Θησαυρός της Αγγελίνας", όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, "Λίτσα.com", γεγονός που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009 συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου για τη σειρά "Εργαζόμενη Γυναίκα" στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, "4" το 2009.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο, μετά το τέλος των σπουδών της στην υποκριτική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έπαιξε στη παράσταση "Safe Distance" σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου "Η Τύχη της Μαρούλας", "Τραγίλογοι", "Νεφέλες" και "Η Κοιμωμένη Ξύπνησε".