Με αμάνικο μπλουζάκι και κρεμαστά σκουλαρίκια - Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρβέλα με την Φερεντίνου μετά τη γέννα

Σα να μην γέννησε ποτέ η Έλενα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με αμάνικο μπλουζάκι και κρεμαστά σκουλαρίκια - Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρβέλα με την Φερεντίνου μετά τη γέννα

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου, μετά τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού (δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού). Πρόκειται για το τρίτο παιδάκι του τραγουδιστή, αφού έχει αποκτήσει επίσης μια κόρη με την Άννα Βίσση και ένα γιο με την Αννίτα Πάνια.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Κατράκειο θέατρο όπου απόλαυσε την Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έδωσε μια μοναδική συναυλία η οποία βγήκε sold out.

Η εμφάνιση Καρβέλα - Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr φανερά ευδιάθετοι, ενώ τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Νίκος Καρβέλας Έλενα Φερεντίνο εμφάνιση

Νίκος Καρβέλας εμφάνιση

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε η Άννα Βίσση. Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τον Νίκο Καρβέλα. Αναφέρθηκε στο νεογέννητο γιο του, αλλά και στα άσχημα σχόλια που γράφτηκαν για την ροκ εμφάνιση του στο γήπεδο στα 70 του.

«Θα έπρεπε να χαίρονται που ο Νίκος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά με χαμόγελο. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο τους και κάνουν κολλητή παρέα.

Οι δηλώσεις της Βίσση για το νεογέννητο γιο του Καρβέλα λοιπόν ήταν: «Πολύ ωραία μου άρεσε πολύ. Είναι μια χαρά το παιδί όταν έρχεται στη ζωή. Προς το παρών δεν του μοιάζει. Είναι πολύ μικρό ακόμα», αποκάλυψε για τον Καρβέλα Junior.