Στην πισίνα του πιο χλιδάτου ξενοδοχείου της Μυκόνου με τα μαγιό τους, Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας

Η ανάρτηση της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην πισίνα του πιο χλιδάτου ξενοδοχείου της Μυκόνου με τα μαγιό τους, Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας

Τώρα που η κίνηση των τουριστών στα ελληνικά νησιά έχει πέσει, αφού το καλοκαίρι τελείωσε, η Μαρίνα Πατούλη απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου. Έχοντας συνεχώς στο πλευρό της τον Βλάση Χολέβα, η επιχειρηματίας κάνει τις βόλτες της στα σοκάκια, ενώ επισκέπτεται γνωστά μαγαζιά.

Πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βόλτα της στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο του νησιού των ανέμων, στο οποίο μένουν και πολλά διάσημα ονόματα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Οι φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη

«Καλό Σ/Κ σε όλους μας με πολλά χαμόγελα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ποζάροντας με το μαγιό της, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε κάνει μια ανάρτηση με εντυπωσιακό σύνολο για το τέλος του καλοκαιριού.

Το σπίτι της στην Αθήνα

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στη Μύκονο για χάρη του μαγαζιού της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως και στην Αθήνα, διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι το οποίο αντανακλά σε μεγάλο ποσοστό την έντονη προσωπικότητά της.

Η ίδια έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της μετά από τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη. Το νέο της επαγγελματικό βήμα την έχει ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις εμπειρίες που αποκτά καθημερινά στο Νησί των Ανέμων.

Στο πλευρό της έχει πάντα τον αγαπημένο της Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν αν είναι ζευγάρι ή απλοί φίλοι. Όπως και να έχει ωστόσο, ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα, ενώ η παρουσία του Βλάσση Χολέβα στο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη είναι διαρκής (δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο που τράβηξε).

Μία από τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της μετά τον χωρισμό της, η Μαρίνα Πατούλη, ήταν και το σπίτι της. Συγκεκριμένα, έβαλε στο ενοίκιο το σπίτι που είχε στην Πεύκη (δείτε εδώ πόσα χρήματα ζητάει) και μετακόμισε σε ένα καινούργιου.

Προς το παρόν δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το νέο της σπίτι, ωστόσο μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν από μερικούς μήνες μαρτυρά πως και αυτός ο χώρος όπως και ο προηγούμενος, είναι άκρως εντυπωσιακοί.

Μαρίνα Πατούλη σπίτι