Χτυπούσαν πάνω της τα κύματα - Το "βαρύ" ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου στην ακροθαλασσιά

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χτυπούσαν πάνω της τα κύματα - Το

Η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα που είχε και παραλίγο να την σκοτώσει, αλλά και το θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της, προσπαθεί να βλέπει πιο αισιόδοξα τη ζωή και να μην το βάζει κάτω σε τίποτα που θα της συμβεί.

Αυτό το μήνυμα λοιπόν, έστειλε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όταν δημοσίευσε δυο βίντεο χορεύοντας ζεϊμπέκικο δίπλα στη θάλασσα.

Το ζεϊμπέκικο της Έρρικας Πρεζεράκου

Συγκεκριμένα, η Έρρικα Πρεζεράκου χόρεψε την Ρόζα του Μητροπάνου και προκάλεσε ανατριχίλα σε όσους χτυπούσαν παλαμάκια. Τα κύματα χτυπούσαν τα πόδια της και εκείνη χόρευε.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, γιόρταζαν όλοι οι μπαμπάδες και για τους περισσότερους η ημέρα αποτελούσε μία από τις πιο σημαντικές, διότι αποτίμησαν φόρο τιμής στους «ήρωες» που τους μεγάλωσαν. Φυσικά πολλοί διάσημοι αποφάσισαν να μοιραστούν προσωπικές στιγμές με τους γονείς τους, και να περάσουν την ημέρα μαζί τους (δείτε εδώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό να παίζει μπάσκετ με τον πατέρα του).

Ανάμεσα σε αυτούς η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη μνεία προς τον πατέρα της, που πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή, αλλά που αποτελούσε το βασικό στήριγμά της για χρόνια.

Η διάσημη αθλήτρια αποφάσισε να μοιραστεί ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο από τον πατέρα της, όσο ήταν νεότερος, το οποίο συνόδευσε από μερικά λόγια καρδιάς.

«Μπαμπά μου σήμερα, δεν θα σου πω χρόνια πολλά, ίσως γιατί σε σκέφτομαι και σε γιορτάζω μέσα μου κάθε μέρα. Θα ήθελα όμως, να πω χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που είχαν ως μπαμπάδες μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους. Μπαμπάδες με παιδιά στον αλκοολισμό, παιδιά στη φυλακή, παιδιά στα ναρκωτικά, παιδιά με διάφορα θέματα υγείας, απώλειες παιδιών…

Σε όλους εσάς που το συναίσθημα του είμαι γονιός, πήρε πολλές άλλες διαστάσεις. Σας εύχομαι να έχετε πολύ φως σε όσα κάνετε. Καλό μεσημέρι ηλιόλουστοι φίλοι μου. Πολύ σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα.

Έρρικα Πρεζεράκου - Πατέρας