Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Είναι τρελά ερωτευμένοι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ειρήνη Παπδοπούλου και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πασχαλάκης βιώνουν τον απόλυτο έρωτα μιας και είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα, οι δυο τους δεν θεωρούνται άσκοπα άκρως ταιριαστοί ο ένας για τον άλλον μιας και συμπληρώνουν τρία χρόνια που είναι μαζί σε σχέση.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το επόμενο βήμα στην σχέση της Παπαδοπούλου

Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της, Πασχαλάκη

Από την άλλη, τόσο η γνωστή τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός τερματοφύλακας έχουν επιλέξει φανερά να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωήψ (δείτε εδώ φωτογραφίες από σπάνια έξοδό τους). Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα Real Life το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 33χρονος τερματοφύλακας, ήρθε στην Αθήνα, όχι μόνο για διακοπές, αφού σκοπεύει να μείνει μόνιμα. Μάλιστα μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Πασχαλάκης - Παπαδοπούλου

Ίσως να ακούγεται κλισέ, αλλά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και δείχνει πως δεν υπάρχει καμία υπερβολή όταν λέμε πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι full ερωτευμένοι και δεν κρύβονται.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μπορεί να έχει ως βάση της την Αθήνα και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά καταφέρνουν να υπερνικούν τις αποστάσεις μεταξύ τους αρκετά συχνά, σε σημείο που έχουν γίνει αχώριστοι - ακόμα περισσότερο μετά το τέλος του J2US, στο οποίο συμμετείχε η πρώτη. Ο φακός τού ΥOU τούς συνάντησε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν τις αγορές τους λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια κάθισαν για φαγητό και χαλαρή κουβέντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ωστόσο, η θερμοκρασία ανέβηκε στη συνέχεια, όταν έφτασαν στις κυλιόμενες σκάλες και δεν μπορούσαν άλλο να κρύψουν το πάθος τους, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να φιλά στον λαιμό την αγαπημένη του και εκείνη να του ανταποδίδει, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτή ήταν μία από τις σπάνιες εκδηλώσεις αγάπης για το ζευγάρι, που όσο περνά ο καιρός «ανοίγεται» και δείχνει πως αυτή η σχέση έχει στέρεες βάσεις και μέλλον μπροστά της...