«Θα σε κρατήσω για πάντα μέσα μου» - Ανείπωτος θρήνος για την Ελένη Ράντου

Το τελευταίο "αντίο" στην Μάρθα Καραγιάννη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα σε κρατήσω για πάντα μέσα μου» - Ανείπωτος θρήνος για την Ελένη Ράντου

Ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίστηκε σήμερα (18/9) στην θλίψη καθώς η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 82 ετών σύμφωνα με την γνωστοποίηση από τον γνωστό ψυχίατρο, Δημήτρη Σούρα μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Αρκετοί καλλιτέχνες μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς θέλησαν να κάνουν κάποιες δημοσιεύσεις προκειμένου να πουν το τελευταίο "αντίο" στην σπουδαία ηθοποιό. Ανάμεσά τους είναι και η Ελένη Ράντου η οποία είχε δουλέψει πολλές φορές με την Μάρθα Καραγιάννη, με χαρακτηριστική συνεργασία στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΣΑ ΜΟΥ».

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Μάρθας Καραγιάννη

Σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Μάρθα Καραγιάννη με αποτέλεσμα να σκορπίσει ανείπωτη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι την έχουν αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση στα social media.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός η οποία άφησε το δικό της στίγμα στον χώρο της υποκριτικής, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε θέματα υγείας, ύστερα την εγχείρηση χολής που υποβλήθηκε, με τον οργανισμό της να αποδυναμώνεται.

Έτσι, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, η τελευταία της εμφάνιση ήταν στις 2 Ιανουαρίου του 2020 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου της επιφύλασσε και μια έκπληξη.