Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Τα σχόλια για τη Μαλέσκου αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας»

«Κουλάρετε ρε παιδιά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Τα σχόλια για τη Μαλέσκου αγγίζουν τα όρια της ανθρωποφαγίας»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Μάλιστα, δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να μιλήσει για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

«Πολλές ψυχαγωγικές επέλεξαν να ασχοληθούν με την ενημέρωση αλλά δεν πέτυχε σε όλους. Κάποιες εκπομπές δεν έπρεπε να ασχοληθούν καν, όπως η δική μας. Τις μέρες που ασχολιόμασταν 100% με πιο ψυχαγωγικά θέματα, είχαμε καλύτερα νούμερα».

Και συνέχισε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά: «Τα πάνε συμπαθητικά κι οι δύο. Βλέπω μια σπιρτάδα κι έχουν αποκτήσει έναν αναζωογονητικό ανταγωνισμό. Κάνω ζάπινγκ και βλέπω στα μάτια της Φαίης να λέει «θα σου δείξω εγώ», γυρνάω στον Γιώργο και λέει όχι εγώ θα σου δείξω. Η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ωραίο το πάντρεμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Υποψιάζομαι πως δεν ταιριάζουν.»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος "δίκασε" τον Καπουτζίδη και την Κοζάκου

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε προχωρήσει σε μια ερειστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την ώρα που παρακολουθούσε τον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού.

Ο ίδιος σχολίασε τον τρόπο που ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν στην διοργάνωση και η γνώμη του είναι πως είναι πολύ υπερβολικοί στον τρόπο που μιλούν και πως είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα ενοχλητικοί. Παρόλα αυτά, οι ίδιοι, όπως έχουν αναφέρει σε κοινή συνέντευξή τους, το διασκεδάζουν πραγματικά και οι ιστορίες που έχουν να αφηγηθούν είναι πολλές.

«Κάθε χρόνο αποθεώνουν όλοι Καπουτζίδη – Κοζάκου. Σαν από συνήθεια πια. Προσωπικά φέτος τους βρίσκω ενοχλητικά υπερβολικούς. Όσοι δουλεύουμε στα media καλό είναι να έχουμε σαν αρχή μας ότι δεν μας ανήκει τίποτα και ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε οτιδήποτε “δικό μας τσιφλίκι”…», έγραψε χαρακτηριστικά.