Πρόβα τζενεράλε για το «Καλό Μεσημεράκι» πριν την λαμπερή πρεμιέρα - Δεν έχουν τέλος οι ετοιμασίες

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρόβα τζενεράλε για το «Καλό Μεσημεράκι» πριν την λαμπερή πρεμιέρα - Δεν έχουν τέλος οι ετοιμασίες

Είναι γεγονός η αντίστροφή μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» έχει ήδη ξεκινήσει μετά την αναβολή που πήρε λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως έγινε γνωστό, η πρεμιέρα για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μεταφέρθηκε για την Τρίτη 20/9 και όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες δεν έχουν τέλος προκειμένου να στηθούν όλα στην ώρα τους μιας και τους δόθηκε χρόνος για να φτθιάξουν το πλατό ακόμη καλύτερα.

Συγκεκριμένα, οι Alcatrash κάνουν τις τεχνικές πρόβες για να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει την ημέρα της πρεμιέρας και ο Νίκος Μουτσινάς δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ.

Το βίντεο από τις ετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι»

Όλα όσα έλεγε ο Μουτσινάς στο κλείσιμο της εκπομπής την περασμένη σεζόν

Μια διαφορετική έναρξη είχε η σημερινή 29/6 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να προχωρά σε έναν μικρό απολογισμό για την σεζόν, με αφορμή το τέλος του Καλό Μεσημεράκι για φέτος.

«Θέλω να πω ότι ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν, για όλους εννοώ, το καταλαβαίνετε. Όχι, που κλείνουμε είναι το ευχάριστο. Ήταν δυσάρεστο που ήμασταν στον αέρα όλη αυτή τη σεζόν. Ήταν μεγάλη δυσκολία γιατί κάπως η πραγματικότητα ήταν λίγο… ικανοποιητικά μαύρη.

Θέλω να πω ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ γιατί ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή. Εγώ τα λέω αυτά μπας και κατέβω στο Φάληρο και τα θυμούνται. Γι’ αυτό και θα μικρύνει η ομάδα και θα φύγετε οι μισοί, πάρα πολύ ωραία.

Θέλω σιγά σιγά να λέω τα ευχαριστώ μου στους ανθρώπους εδώ που πραγματικά όλο το χειμώνα πέρασαν πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ μεγάλη κούραση, δεν είναι εύκολο να βλέπετε αυτό το πανηγύρι, έχει προετοιμασία από τα παιδιά. Εγώ μόνο να βαφτώ, που δεν είναι και αυτό εύκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.