«Είστε το φως της ζωής μας» - Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μετά την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών της

«Να σας χαιρόμαστε καρδούλες μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram @chrismpo
Instagram @chrismpo

Η χθεσινή ημέρα (17/9) ήταν άκρωε ιδιαίτερη τόσο για την Χριστίνα Μπόμπα όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη καθώς το ζευγάρι βάφτισε τις δίδυμες κορούλες τους, Φιλίππα και Αριάνα στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Μάλιστα, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν εκεί προκειμένου να το γιορτάσουν καθώς ανάμεσά τους ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Από την άλλη, η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό δεν δίστασε να δημοσιεύσει το βράδυ της Κυριακής (18/9) μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης. Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Να σας χαιρόμαστε καρδούλες μου. Είστε το φως της ζωής μας!».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Ο "βαρύς" χορός του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο γλέντι για τη βάφτιση των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 στη Μύκονο στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό τις δίδυμες κόρες τους οι οποίες έχουν από τέσσερις νονούς (δείτε τους όλους εδώ).

Η τρυφερή μανούλα η οποία έλαμπε μέσα στο φόρεμα της δημιουργία Celia Kritharioti, ενώ ο παρουσιαστής έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό των γυναικών της ζωής του (δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση).

Μετά το μυστήριο, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο beach bar SantAnna. Στα social media αναρτήθηκαν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες, ενώ το πιο δημοφιλή είναι με το χορό Σάκη και Χριστίνας.

Το ζευγάρι χόρεψε το Ζορμπά και όλοι τους χειροκροτούσαν.