«Το περιμένουμε να έρθει» - Η Μπέτυ Μαγγίρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από την εκπομπή της

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το περιμένουμε να έρθει» - Η Μπέτυ Μαγγίρα ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από την εκπομπή της

Θύμα κλοπής έπεσε πριν μερικές μέρες η Μπέτυ Μαγγίρα, καθώς κάποιος άγνωστος της είχε κλέψει το αυτοκίνητό της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από την εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας 19/9, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε με τεράστια χαρά πως το αυτοκίνητό της τελικά βρέθηκε.

Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της Μπέτυ Μαγγίρα

«Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία γιατί το αυτοκίνητό μου βρέθηκε. Είμαι πολύ χαρούμενη, το περιμένουμε να έρθει. Δε βρέθηκε στην Αττική. Δε χρειάζεται να πω, πώς, γιατί και πού. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στο να βρεθεί το αυτοκίνητό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα.

Ο λόγος που είχε βάλει τα κλάματα πριν μερικές μέρες στον αέρα της εκπομπής της

Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά της η Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα της 9/9 της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παππά (δείτε την εδώ).

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, με την παρουσιάστρια να βάζει τα κλάματα, μιας και εκείνη έχασε πρόσφατα την δική της.

«Η οικογένεια σε βοηθάει πολύ να το ξεπεράσεις. Το καλοκαίρι είχα δει ένα όνειρο με τη γιαγιά μου, τη μαμά της, και ξύπνησα και ήθελα να την πάρω τηλέφωνο. Τι με έπιασε τώρα; Σου έρχονται στιγμές που ξαφνικά λες “αχ, να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου”. Θέλει πολύ χρόνο να το συνειδητοποιήσεις.

Ήθελα να την πάρω τηλέφωνο να της πω ότι είδα τη γιαγιά και μου είπε αυτό κι εκείνο, τι σημαίνει αυτό;. Συνειδητοποιείς ότι έχει φύγει και δεν μπορείς να της μιλήσεις ξανά», είπε βαθιά συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή η Μπέτυ Μαγγίρα.