"Αισθάνομαι μοναχή μου, εγκαταλελειμμένη" - Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου με τον θάνατο της Καραγιάννη

"Μέτρησα και τους συμπρωταγωνιστές μου και είδα ότι δεν έχει μείνει κανείς"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Μαίρη Χρονοπούλου με τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία αναφέρθηκε στον θάνατο της αγαπημένης της φίλης, Μάρθας Καραγιάννη (δείτε εδώ πού και πότε θα γίνει η κηδεία της).

Συγκινημένη η Μαίρη Χρονοπούλου με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

«Έχω περάσει μία θλιβερή νύχτα, έκανα μία καταμέτρηση και είδα ότι όλοι, μέχρι κι από τους σκηνοθέτες που με έχουν σκηνοθετήσει έχουν φύγει από τη ζωή. Μέτρησα και τους συμπρωταγωνιστές μου και είδα ότι δεν έχει μείνει κανείς. Όλοι τη νύχτα μετρούσα.

Ήμουν σε μία μεγάλη αλάνα εχθές. Χωρίς δέντρο, χωρίς κτήριο, μόνο χώμα. Αισθάνομαι μοναχή μου, εγκαταλελειμμένη. Με ποιον θα μιλήσω; Με ποιον θα δουλέψω; Τα ‘χω χάσει! Ευτυχώς τον δημοσιογραφικό κύκλο, δεν τον έχει αρπάξει ο Χάρος ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της Καραγιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Μαίρη Χρονοπούλου θέλησε να πει το τελευταίο "αντίο" στην σπουδαία ηθοποιό, Μάρθα Καραγιάννη η οποία έφυγε σε ηλικία μόλις 82 ετών. Όπως είναι λογικό όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στην απόλυτη θλίψη.

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Με την Μάρθα παίξαμε, μαζί, μόνο στα μιούζικαλ. Την θυμάμαι συνεχώς μέσα σε μια δίαιτα, για να βάζει μπικινακια (όλοι της ζητούσαν να εμφανίζεται με μαγιό) και βλαστημούσε την ώρα και την στιγμή.

Πρόσεχε πολύ την σιλουέτα της… Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ποδοσφαιρική περιγραφή που έκανε, για τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά (στον ρολο του ποδοσφαιριστή Μασούρου, στην ταινια «Μια κυρια στα μπουζούκια»). Ήταν ανυπέρβλητη εκεί! Μαρθουλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε…».