«Είναι κρυόκ@λη! Τι να κάνουμε;» - Άφωνοι όλοι στο Πρωινό με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

«Το πρωί που θα ξυπνούν και θα κοιτούν ο ένας τον άλλον, θα τρομάζουν λίγο φαντάζομαι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι κρυόκ@λη! Τι να κάνουμε;» - Άφωνοι όλοι στο Πρωινό με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Για την σημερινή 19/9 κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ (δείτε την εδώ σε live μετάδοση) συζητούσε νωρίτερα η εκπομπή Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα κάποια στιγμή να προχωρά σε ένα σχόλιο για την Καμίλα.

Ωστόσο, αυτό που είπε, προκάλεσε την έκπληξη των συνεργατών του.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την Καμίλα

«Πάντως, λένε ρε παιδιά, ότι τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί μοιάζουνε. Αν δείτε τον Κάρολο και την Καμίλα μοιάζουν. Δηλαδή, το πρωί που θα ξυπνούν και θα κοιτούν ο ένας τον άλλον, θα τρομάζουν λίγο φαντάζομαι. Δεν το λέω από πλευράς ομορφιάς, αλλά αυτή η Καμίλα είναι κρυόκωλ…! Τι να κάνουμε;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μαυροφορεμένη η Κέιτ Μίντλετον στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Με σκυμμένο κεφάλι Κάρολος, Χάρι και Ουίλιαμ

Σχεδόν σε όλη την Ευρώπη αυτή την στιγμή προβάλλεται σε live μετάδοση η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ της μακροβιότερης μονάρχη της Αγγλίας. Το τελευταίο "αντίο" της λένε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Λίγο πριν τη 13:00, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον με τα δυο παιδιά της, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ έφτασαν για να την αποχαιρετήσουν. Λίγο πιο πίσω έφτασε η Μέγκαν Μαρκλ με την κόμισσα του Έσεξ, Σόφι, σύζυγο του πρίγκιπα Έντουαρντ, ενώ λίγο αργότερα τα παιδιά της αλλά και οι κόρες του πρίγκιπα Άντριου.

Λίγα λεπτά αργότερα και πριν φτάσει το φέρετρο, έφτασε ο Βασιλιάς Κάρολος, ενώ πίσω του ήταν ο Πρίγκιπας Χάρι, ενώ στο πλευρό τους ήταν ο Χάρι με πολιτικά ρούχα.