«Μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά» - Η αποκάλυψη της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή που έλαβε από τον Κιμούλη

«Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά» - Η αποκάλυψη της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή που έλαβε από τον Κιμούλη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Δώρα Χρυσικού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την αγωγή που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

«Έχουμε λάβει η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς κι εγώ μία αγωγή, με την οποία μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά επειδή, υποτίθεται, ότι τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δηλαδή και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και αυτό το πράγμα προχωράει έτσι. Κι επίσης εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία υποτίθεται ότι είναι για ψευδομαρτυρία. Την άλλη την έμαθα από τα Μέσα, δεν έχω λάβει καμία από τις δύο.

Από τη δική μου την πλευρά δεν υπάρχει πρόθεση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και θα τα καταθέσω όλα. Εγώ ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και οφείλω να καταθέσω την αλήθεια και αυτό θα κάνω», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Ντροπιαστική μέρα για την ελληνική δικαιοσύνη» - Έξω φρενών η Δώρα Χρυσικού με την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 14/7 η Δώρα Χρυσικού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακισθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης με περιοριστικούς όρους.

Φυσικά, το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή και το ξέσπασμα του κοσμού, με πολλούς celebrities να εκφράζουν την ενόχλησή τους μέσα από τα social media, ενώ την ίδια στιγμή ο ηθοποιός βρήκε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την εγγύηση.

«Νομίζω πως αυτό που εγώ λέω αυτή τη στιγμή αντανακλά τη φωνή πολλών ανθρώπων. Είναι μια δύσκολη μέρα, είναι μια ντροπιαστική μέρα νομίζω για την ελληνική δικαιοσύνη. Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, και όχι υπό τη μορφή του όχλου, υπό τη μορφή της απόδοσης δικαιοσύνης», είπε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού.