Ρίγη συγκίνησης με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη - Ο καλλιτεχνικός κόσμος την αποχαιρετά

Οι αναρτήσεις τους στα social media

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως πέθανε η σπουδαία ηθοποιός, Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής 18/9 έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατό της μέσα από την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» (δείτε εδώ την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση).

Όπως ήταν λογικό, τόσο από τον ακλλιτεχνικό χώρο όσο και από τους θαυμαστές της το διαδίκτυο γέμισε με μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού στην μεγάλη σταρ η οποία δήλωνε χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται τον θάνατο.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος την αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Νίνα Λοτσάρη

Χρήστος Δάντης

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα - Ανάρτηση

Βασιλική Ανδρούστου

Βασιλική Ανδρούτσου - Ανάρτηση

Νένα Χρονοπούλου

Η Καραγιάννη είχε μιλήσει ανοιχτά για το παιδί που έχασε

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίστηκε σε πένθος σήμερα (18/9) μετά από την είδηση θανάτου της σπουδαίας ηθοποιούς, Μάρθας Καραγιάννη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών.

Μάλιστα, αρκετοί καλλιτέχνες θέλησαν να της πουν ένα τελευταία "αντίο" με διάφορες αναρτήσεις τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Από την άλλη, η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι σπάνιες οι δημόσιες εμφανίσεις της.

Μεταξύ άλλων, το 2021 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος όπου είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει για ένα δύσκολο περιστατικό που είχε βιώσει.

«Ξεκίνησα να κάνω οικογένεια. Τελικά δεν έγινε. Στο γάμο μου με τον Μίμη Στεφανάκο, έχασα το μωρό πάνω στη γέννα. Έπαθα σοκ. Ο γιατρός μου έλεγε: “Είσαι νέα. Θα το ξεπεράσεις”. Αλλά ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Μέχρι τα 40, η μητρότητα ήταν το απωθημένο μου. Ήταν ένα καρφί στην καρδιά μου.

Τώρα πια, δε μ’ ενοχλεί. Βέβαια, δε γεύτηκα τη μητρότητα, που λένε ότι είναι σπουδαίο πράγμα και το καταλαβαίνω, αλλά δε γίνονται όλα όπως τα θέλουμε εμείς. Ο χρόνος περνάει. Αυτή είναι η δουλειά του. Κοιτάζω καμιά φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βλέπω αυτό που είμαι σήμερα και λέω πως για την ηλικία μου, κρατιέμαι μια χαρά».