Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έγινε γνωστό πως...

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να προβληθεί το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως φαίνεται αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά (δείτε εδώ πόσο σημείωσε στην πρεμιέρα του).

Η ανακοίνωση για το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Το πιο δυνατό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται απόψε στις 20:00 και η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος θα ακουστεί και πάλι, από τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου. 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ!

Ξεκινάμε, αμέσως, εντατικά μαθήματα και τεστάρουμε τις γνώσεις μας γιατί ο «Εκατομμυριούχος» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις.

Φτάνει, όμως, μόνο η γνώση ή θέλει και τύχη; Τι παιχνίδια μπορεί να παίξει η μνήμη; Πώς θα καθορίσουν οι βοήθειες το τελικό αποτέλεσμα; Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας!

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έρχεται απόψε στις 20:00 για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος της καριέρας του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε σήμερα 13/9 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στην φετινή του τηλεοπτική επιστροφή αλλά και στο πως θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του στην τηλεόραση.

«Είναι 7η χρονιά για το The 2night Show, παράξενος αριθμός. Θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά η ζωή μου με αυτή την εκπομπή, να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή. Το τέλος μπορεί να έρθει πολύ γρήγορα. Κάθε Σεπτέμβρη μηδενίζει το κοντέρ.

Λες 30 χρόνια γιατρός, πολύ καλός γιατρός. Ο παρουσιαστής 30 χρόνια λες πάλιωσε. Δεν μου αρέσει στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές οι παρουσιαστές να κάθονται. Αγαπάω την τηλεόραση γιατί είναι αγάπη. Και να με πληγώσει το δικαιούται» είπε ακόμα για την πολύχρονη σχέση του με τη μικρή οθόνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.