Φανερό ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού - «Δεν είμαι terminator, δεν τρώω ανθρώπους»

Η αναφορά για την φετινή τηλεοπτική χρονιά και τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φανερό ξέσπασμα από την Ναταλία Γερμανού - «Δεν είμαι terminator, δεν τρώω ανθρώπους»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η δική της εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» μιας και η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη για τις ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω αναταγωνισμού.

Μάλιστα, από την άλλη αναφέρθηκε και για την Μαρία Μπακοδήμου μιας και έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (17/9) με την εκπομπή, «Γεια σου», ωστόσο τα νούνερα τηλεθέασης δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Δεν είμαι terminator. Δεν τρώω ανθρώπους εγώ. Δεν είμαστε στο Walking Dead. Έχω υπάρξει και δεύτερη κάποια Σαββατοκύριακα. Ανεβοκατεβαίνουν τα νούμερα. Απλά έχει τύχει, θα πω, να έχει πάει καλά η εκπομπή μέχρι τώρα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα”.

Για τη πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ σημείωσε: "Έριξα κλεφτές ματιές στο break μου γιατί μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου και μου είπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχει την αδυναμία σου, τον Αλιάγα και μπήκα και είδα 3-4 λεπτά τον Αλιάγα.

Της είπα καλή επιτυχία και δημόσια και ιδιωτικά. Είναι φίλη μου η Μαρία. Είναι ένα κορίτσι που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Τη θεωρώ μια πάρα πολύ αξιόλογη γυναίκα, μια πολύ καλή παρουσιάστρια, ένα κορίτσι μορφωμένο, μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρία. Το είπα από την καρδιά μου και το εννοώ. Ας πάει και πιο πάνω, χαλάλι της».

Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε η Ναταλία Γερμανού και η απάντησή της

Για ακόμη μια φορά η Ναταλία Γερμανού απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι, μιας και δεν δίστασε να απαντήσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε μια χυδαία ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter, ο οποίος αναφερόταν σε εκείνη και τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγραφε: «Ενώ καρπώθηκες όλα τα προνόμια ως κόρη του πατέρα σου, έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη και με περισσή αχαριστία έκοψες τη γενεαλογική του γραμμή. Ακόμη πιο ξεδιάντροπα, μέσω της TV, προβάλλεις στο έθνος το προσωπικό σου ναυάγιο προωθώντας φεμινισμό και αντιρατσισμο. Ντροπή σου!».

Η παρουσιάστρια λοιπόν, που πρόσφατα ξέσπασε και για τις φωτιές, αναδημοσίευσε το tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι ίσως από τα πιο τιμητικά tweets που έχω λάβει. Το μοιράζομαι μαζί σας. Όταν νομίζουν ότι σε βρίζουν αλλά τελικά σε δοξάζουν»

undefined