"Εμπρηστές τέρατα" - Ασύλληπτο ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για τις φωτιές

Η οργισμένη ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε όλο και περισσότερες περιοχές επεκτείνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη, με την πυρκαγιά να είναι πλέον ανεξέλεγκτη και να καίει τα πάντα στο πέρασμά της, ενώ δυστυχώς έχουμε κι τον πρώτο νεκρό, ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του, όταν είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες.

Πολλοί είναι φυσικά οι celebrities που χρησιμοποιούν τις τελευταίες ώρες τα social media είτε για έκκληση, είτε για βοήθεια, είτε όμως και να ξεσπάσουν για τα όσα συμβαίνουν και φέτος το καλοκαίρι στην χώρα μας.

Ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε την εδώ) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εμπρηστές τέρατα».

Η οργισμένη ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τις φωτιές

Η οργισμένη ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τις φωτιές

Καρέ - Καρέ η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

Το απόγευμα της Τρίτης (19/7) σήμανε συναγερμός μετά από την είδηση πως έχει ξεσπάσει φωτιά στην Πεντέλη. Ωστόσο, λόγω των έντονων ανέμων η πυρκαγιά πήρε μεγαλύτερη τροπή με αποτέλεσμα να καίει ακόμη και σήμερα (20/7). Μάλιστα, υπήρξε και το πρώτο θύμα το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, συνεργείο από τον σταθμό του ALPHA βρίσκεται αυτή την ώρα στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να καλύψουν ότι συμβαίνει. Την ώρα λοιπόν που η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη μετέδιδε το ρεπορτάζ αναφορικά με τις φωτιές, κινδύνεψε αφού πλησίαζαν απειλητικά προς το μέρος της με αποτέλεσμα η ίδια να αρχίσει να "ουρλιάζει" «Πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο, φεύγω, βάζω το κλειδί».