«Αν το έκανα θα με έφτυνε η τηλεόραση» - "Κόλαφος" η Κάτια Δανδουλάκη

«Είχα πει ότι αν δεν κάνω για το θέατρο, θα το εγκαταλείψω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Αν το έκανα θα με έφτυνε η τηλεόραση» -

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε μετά από καιρό για τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της. (Δείτε επίσης εδώ όλα όσα είχε αποκαλύψει για την κατάθλιψη).

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη

«Είχα πει ότι αν δεν κάνω για το θέατρο, θα το εγκαταλείψω. Δεν υπάρχει περιθώριο στο να μην πετύχεις. Μπορεί να αργήσεις. Μπορεί να μη σου έρθει κατευθείαν η ευκαιρία... Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Πολλοί λένε ότι “έκανε τηλεόραση” για τα χρήματα. Δεν τόλμησα να το σκεφτώ ποτέ γιατί αν το έκανα θα με έφτυνε η τηλεόραση. Εγώ τη λάτρεψα και με λάτρεψε. Μόνο καλό είδα από την τηλεόραση, και χρήματα μου έδωσε, και φήμη».

Έφτασαν έναν βήμα πριν τον γάμο - Η άγνωστη σχέση της Κάτιας Δανδουλάκη με πασίγνωστο ηθοποιό

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν επιτρέπει να γίνονται ιδιαίτερα αναφορές στην προσωπική της ζωή, αλλά όποτε αυτές πραγματοποιούνται, τότε έχουν αρκετό ενδιαφέρον, με την κορυφαία ηθοποιό να έχει βρεθεί μάλιστα πολύ κοντά στο γάμο με συνάδελφό της.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γαλανός, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και από τους ωραιότερους άνδρες του κινηματογράφου, με πολλές κατακτήσεις στο ενεργητικό του, μετρά στο ενεργητικό του δύο γάμους κι έναν αρραβώνα

.Ο αρραβώνας του, μάλιστα, ήταν με την ηθοποιό, Κάτια Δανδουλάκη, κάτι που δεν είχε γίνει γνωστό. «Είναι ωραίο να μιλάς για το παρελθόν σου, αν είναι γεμάτο. Μπορείς να λες ιστορίες αληθινές που να μοιάζουν με εξωπραγματικές. Όμως είναι αληθινές», αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός στην εφημερίδα «News» για τον αρραβώνα του με την Κάτια.

Ο ίδιος...διαβάστε εδώ την συνέχεια!