«Έχω περάσει κατάθλιψη, χρειάστηκα...» - Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη με την αποκάλυψή της

«Είμαι υπέρ της ψυχοθεραπείας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω περάσει κατάθλιψη, χρειάστηκα...» - Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη με την αποκάλυψή της

Το πρωί της Παρασκευής 6/5 μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κάτια Δανδουλάκη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, ενώ αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη όπου χρειάστηκε και φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μιλήσει "ανοιχτά" για την κατάθλιψη.

Ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είμαι υπέρ της ψυχοθεραπείας και κάποια στιγμή και εγώ χρειάστηκα βοήθεια. Ακόμα και στην φαρμακευτική αγωγή.

Εγώ είχα κάνει συνδυασμό και των δύο. Είχα κατάθλιψη, ήταν περαστική βέβαια αλλά το συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα, χρειάστηκα και βοήθεια φαρμακευτική αγωγή και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη

Συγκλονίζει η Κάτια Δανδουλάκη με την αποκάλυψή της: «Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα»

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν ενώ από την άλλη αποκάλυψε το πως κατάφερε να την ξεπεράσει.

«Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά, λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα, έζησα πολλά. Είχα ένα ένστικτο σχετικά με την τηλεόραση.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Στις Μέλισσες ξαναθυμηθήκαμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά. Όλοι κουραστήκαμε αλλά ήταν και άλλοι οι ρυθμοί.

Επειδή έχω περάσει από πολύ μεγάλες αποτυχίες, σοκ και λύπη, αυτό που με κινητοποιεί είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη.

Σπάνια όταν σου δώσουν αγάπη θα γίνει κάποιος αυτοκαταστροφικός... Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία»