"Ζήτησα ιατρική βοήθεια" - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Δανδουλάκη

'Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψη..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, λίγο μετά το σχόλιό της για το metoo, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

Η εξομολόγηση της Δανδουλάκη για την κατάθλιψη

«Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου.

Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω. Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον, τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε άμεσα στην τηλεόραση», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία»

Πριν λίγο καιρό προβλήθηκε στο Πρωινό ένα ιδιόχειρο σημείωμα της Κάτιας Δανδουλάκη η οποία αναφέρεται στην σεξουαλική παρενόχληση.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής πριν μερικά χρόνια απομάκρυνε από παράστασή της γνωστό ηθοποιό, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά άλλη ηθοποιό της παράστασης.

Η Κάτια Δανδουλάκη που πρόσφατα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον γάμο της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Σέβομαι την σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή».