Μια "γροθιά" ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος στο τελευταίο "αντίο" του Κώστα Καζάκου

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο τελευταίο "αντίο" για τον σπουδαίο ηθοποιό, Κώστα Καζάκο όπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/9), βρέθηκαν πρόσωπα τόσο από τον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στελέχη του ΚΚΕ στο Αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό.

Όπως είναι λογικό, ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος αλλά και η εγγονή του, Τζένη ήταν συντετριμμένοι καθώς έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά από την απώλειά του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών ήταν οι: Τάνια Τρύπη (πρώην σύζυγος του γιου του Κωνσταντίνου), Ελένη Γερασιμίδου, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Βάνα Πεφάνη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Κιμούλης, Θάνος Καλληώρας, Μαρούσα Στρογγύογλου, Διονύσης Τσακνής, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Αγγελική Ξένου.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αποχαιρετισμό του Κώστα Καζάκου

Κιμούλης - Τσακνής
Ελένη Γερασιμίδου
Έλενα Ακρίτα με τον συζυγό της
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Κουτσούμπας
Αλέκα Παπαρήγα

Η άγνωστη περιπέτεια του Κώστα Καζάκου πριν τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη

Το απόγευμα της Τρίτης (12/9) έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο Κώστας Καζάκος σε ηλικία 87 ετών καθώς έδωσε μεγάλη μάχη με την υγεία του. Ωστόσο, σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, στην «Ελένη», είχε προχωρήσει σε μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί για την Τζένη Καρέζη και το άγνωστο περιστατικό που λίγοι γνωρίζουν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Κώστας Καζάκος είχε αναφέρει πως... Διαβάστε περισσότερα στο Tv24