Κώστας Καζάκος: Κατέρρευσε η σύζυγός του, Τζένη Κόλλια στην αποχαιρετιστήρια τελετή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε ηλικία μόλις 87 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Καζάκος μετά από την τεράστια μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Όπως είναι λογικό, η είδηση θανάτου του σπουδαίου ηθοποιούς βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Πέμπτης 19/9 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο "αντίο" στον αίθριο χώρο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό όπου το παρών έδωσαν άτομα από τον καλλιτεχνικό αλλά και πολιτικό κόσμο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Μεαταξύ άλλων, ο φωτογραφικό φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε την σύζυγος του Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς "λύγισε" στην αγκαλιά του συναδέλφου και καλού της φίλου, Άγγελου Αντωνόπουλου.

Ράκος ψυχολογικά η Τζένη Κόλλια

Συντετριμμένη η Τζένη Κολλιά
Τζένη Κολλιά στο τελευταίο αντίο του Καζάκου
Ράκος η Τζένη Κολλιά

Λίγοι το γνωρίζουν - Η τραγική ιστορία που σημάδεψε την ζωή του Κώστα Καζάκου

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) έγινε γνωστή η είδηση πως ο σπουδαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 87 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με το πρ΄ποβλημα υγείας του καθώς νοσηλεύτηκε ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμφίβολα άφησε το δικό τοθ στίγμα στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, ο ίδιος απασχόλησε ιδιαίτερα και με την προσωπική του ζωή καθώς ζησε τον μεγάλο έρωτα με τη Τζένη Καρέζη, ωστόσο, από το 1997 έως σήμερα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένη Κόλλια.

Ένα περιστατικό που γνωρίζουν λίγοι ωστόσο σημάδεψε για τα καλά την ζωή του ήταν μια αναπάντεχη απώλεια που βίωσε. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Κόλλια, είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Αλέξανδρο, την Άρτεμις – Γεωργία, την Ηλέκτρα και τη Μάγια.

Το 1999, όμως, μόλις μια εβδομάδα μετά τη βάπτιση της οκτώ μηνών Άρτεμις – Γεωργίας, το παιδί πέθανε βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού και συγγραφέα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αιτία θανάτου της μικρής του κόρης ήταν μια σπάνια ασθένεια με αποτέλεσμα να φύγει στις 25 Ιουνίου 1999.