''Άκουσα ένα δυνατό τράνταγμα και...'' - Η σοκαριστική μαρτυρία της γειτόνισσας της γνωστής αστρολόγου που έπεσε θύμα διάρρηξης

Ήταν στο διπλανό σπίτι την ώρα της εισβολής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Άκουσα ένα δυνατό τράνταγμα και...'' - Η σοκαριστική μαρτυρία της γειτόνισσας της γνωστής αστρολόγου που έπεσε θύμα διάρρηξης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι γνωστή αστρολόγος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι, με τους ληστές να την ακινητοποιούν και να της αποσπούν κοσμήματα και χρήματα και να διαφεύγουν. Για το τραγικό αυτό συμβάν μίλησε μια γειτόνισσα της στο T-Live, περιγράφοντας τα όσα άκουσε τη στιγμή της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η μοναδική διάσημη που έχει πέσει θύμα ληστείας το τελευταίο διάστημα, καθώς και η Ανθή Σαλαγκούδη είχε πέσει θύμα διάρρηξης πριν από λίγο καιρό με την ίδια ευτυχώς να είναι εκτός οικίας και να δηλώνει ότι παρά το σοκ είναι ανακουφισμένη που δεν κινδύνευσε το αγαπημένο της πλάσμα.

Όσα δήλωσε η γειτόνισσα της γνωστής αστρολόγου στο T - Live

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι γύρω στις 12.30 με 1 παρά το ξημέρωμα άκουσε ένα δυνατό τράνταγμα. «Ήταν σαν να έπεφτε κάποιος. Ανησύχησα αλλά δεν έδωσα τόση βαρύτητα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν κάποια γάτα.

Έχω τέσσερα σκυλάκια και δεν γάβγισε κάποιο από αυτά. Φαντάζομαι αν είχε γίνει κάτι, θα το είχε αντιληφθεί. Συχνά πυκνά έρχεται η αστυνομία σε περίεργες ώρες, καθώς η κυρία ισχυρίζεται ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι της και την έχει πειράξει».

Aυτή είναι η αστρολόγος που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεση των δραστών της άγριας ληστείας, με θύμα την αστρολόγο Βάσω Νικολαΐδου, μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα.

Η 55χρονη γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα στο σπίτι της, οι οποίοι αφού τη χτύπησαν και την απείλησαν, διέφυγαν με λεία ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν περίοικοι η αστρολόγος πάσχει από μανία καταδίωξης.