''H εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική'' - Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της

Βρίσκεται ακόμα σε σοκ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''H εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική'' - Η πρώτη ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της

Η Ανθή Σαλαγκούδη προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμα το σοκ καθώς τις προηγούμενες ώρες άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και της έκλεψαν αντικείμενα αξίας. Η δημοσιογράφος αφού συνειδητοποίησε τι έγινε και συνήλθε, κινώντας τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο instagram προκειμένου να καθησυχάσει γνωστούς και φίλους που της έχουν στείλει μηνύματα συμπαράστασης.

Η δημοσιογράφος είχε την τύχη να βρίσκεται εκτός Αθηνών όταν συνέβη το μοιραίο και ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα. Όπως έγινε γνωστό οι ληστές της έκλεψαν τσάντες και κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, ωστόσο όπως λέει και παρακάτω στην ανάρτησή της το μόνο που τη νοιάζει είναι το ότι είναι καλά ένα αγαπημένος της πλάσμα.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την εμπειρία της διάρρηξης

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία της γάτας της γράφοντας,

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου»

Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά την διάρρηξη

Η γάτα της Σαλαγκούδη είναι πλέον ασφαλής στην αγκαλιά της

Φήμες την ήθελαν να είναι στις επικρατέστερες για την εκπομπή του Λιάγκα

Μετά την ανακοίνωση, πως η Φαίη Σκορδά αποχωρεί από τον Αντ1 μετά από 9 χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με το ποια θα είναι η γυναίκα, που θα πάρει τη θέση της και θα σταθεί στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα.

Αρχικά ακουγόταν πως βρεθεί στο ρόλο της παρουσίασης του Πρωινού μια πολύ γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια. Μέσα από το ρεπορτάζ του ''Χαμογέλα και Πάλι'' όμως την Κυριακή 10/7 έγινε γνωστό, πως διεκδικούν μέρος στην εκπομπή η Δούκισσα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευαγγελία Αραβανή και η Ανθή Σαλαγκούδη.