''Το στόμα μου στράβωσε ολόκληρο...'' - Η Αντζελίνα Χαλντέντα του Bachelor αποκαλύπτει τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Μιλά για πρώτη φορά για τα όσα ακούγονται για την εμφάνισή της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Το στόμα μου στράβωσε ολόκληρο...'' - Η Αντζελίνα Χαλντέντα του Bachelor αποκαλύπτει τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Αντζελίνα Χαλντέντα την οποία γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Bachelor. 'Ηταν από τις παίκτριες που σχολιάστηκαν όσο λίγες, τόσο λόγω της έντονης προσωπικότητάς της που δημιουργούσε καυγάδες μέσα στη βίλα, όσο και λόγω της εμφάνισής της, είτε λόγω της απώλειας κιλών, είτε λόγω των πλαστικών που φημολογείται ότι έχει κάνει. Η ίδια απαντά για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για ότι ακούγεται γύρω από την εμφάνισή της.

Αίσθηση είχε προκαλέσει και σε πολλούς το γεγονός ότι παρά το ότι δήλωνε τρελά ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αφού έφτασε και μέχρι την τριάδα, μετά από λίγες μέρες που αποχώρησε με το παιχνίδι, βρήκε νέο αίσθημα, με τον οποίο παρά τους χωρισμούς και τα σκαμπανεβάσματα παραμένει ακόμα τρελά ερωτευμένη.

Αυτές τις πλαστικές έχει κάνει η Αντζελίνα του The Bachelor

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day:

«Χρειάστηκε να κάνω ένα σφράγισμα και σε ένα δόντι πίσω και σε ένα μπροστά και ξαφνικά το στόμα μου στράβωσε ολόκληρο. Στο βίντεο κιόλας που ανέβασε στα social media λέω ότι έχω να πάω σε οδοντίατρο από τα 17 μου. Δεν ξέρω γιατί γράφανε ότι είναι από του υαλουρονικό. Τα έχω τσιμπήσει βέβαια λιγάκι, αλλά είναι ελάχιστο», είπε αρχικά.

Ενώ για τις τροφικές διαταραχές αποκάλυψε:

«Είχα περάσει τροφική διαταραχή, όχι νευρική ανορεξία όπως γράφανε. Εγώ το ξεπέρασα εύκολα και γρήγορα. Όταν ηρέμησε το μυαλό μου, επανήλθε η Αντζελίνα. Είχα πάρει 8 κιλά. Είμαι πλέον 50 και όχι 42. Σιγά σιγά επανέρχομαι και προσπαθώ να πάρω όσα περισσότερα κιλά μπορώ», πρόσθεσε η Αντελίνα Χαλντέντα.

Έπιασε την ανθοδέσμη και πυροδότησε τις φήμες για γάμο με τον αγαπημένο της Άρη

Την Αντζελίνα Χαλντέντα τη θυμόμαστε οι περισσότεροι από τους θεατές του «Τhe Bachelor», τόσο για την ομορφιά της όσο και για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο που δημιουργούσε προβλήματα στη συγκατοίκηση με τα άλλα κορίτσια. Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, καθώς ο Βασιλάκος επέλεξε τελικά τη Νικολέττα Τσομπανίδου. Ωστόσο η Αντζελίνα φαίνεται πως τα έχει αφήσει όλα πίσω και η ανανεωμένη της εμφάνιση μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η ηχηρή παρουσία της έλειπε από το δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού και καθώς η παραγωγή ήθελε λίγη ένταση παραπάνω, φρόντισε να επαναφέρει την εκρηκτική παίκτρια για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε και πολύ στα κορίτσια της βίλας, που φρόντισαν να της δείξουν πόσο ανεπιθύμητη είναι ανάμεσά τους. Η ίδια πάλι ''δε μάσησε''.

Άφησε μακρύ μαλλί, έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά και πήγε σε ένα γάμο όπου φωτογραφήθηκε και με την ανθοδέσμη στα χέρια. Όπως αποκάλυψε βέβαια δυστυχώς δεν την έπιασε αυτή, ωστόσο ποιος ξέρει το μέλλον τι θα φέρει.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα σε ένα γάμο