"Είναι δυνατόν;" - Ο Θέμης Αδαμαντίδης έσπρωξε δημοσιογράφο του Super Κατερίνα

Έξαλλοι όλοι στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Πριν από μερικές ώρες ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε στα δικαστήρια για την υπόθεση της παρουσίας του σε λέσχη εν μέσω καραντίνας και έξω από το κτίριο τον περίμενε δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, τόσο για να μεταφέρει το κλίμα όσο και να καταφέρει να του αποσπάσει μια δήλωση.

Μια κίνηση του όμως έκανε την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να γίνουν έξαλλοι. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τον πλησίασε εκείνος την έσπρωξε με το σώμα του. Μετά από λίγο όμως, σταμάτησε και της είπε "ρε παιδιά, καλημέρα", πιάνοντας το χέρι της.

«Είναι δυνατόν; Είναι ένας καλλιτέχνης πολλά χρόνια έχει συνηθίσει, έχει βγει και σε κανάλια δεν μπορεί να δει ένα κορίτσι και να το σπρώχνει», είπε σε έξαλλη κατάσταση η παρουσιάστρια σε έξαλλη κατάσταση.

Το βίντεο με τον Αδαμαντίδη να σπρώχνει την δημοσιογράφο

Η διάψευση για το επεισόδιο με την Κίρκη

Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) γνωστοποιήθηκε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η σύντροφός τους, Βαρβάρα Κίρκη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας μετά από έναν ακόμη καβγά πoυ είχαν μεταξύ τους. Ωστόσο σύμφωνα με τον γνωστό τραγουδιστή η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχυει καθώς το διέψευσε στο «Πρωινό».

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι. Ό,τι και να έχει γραφτεί θα πρέπει να το λάβω υπόψιν μου και να κάνω κι εγώ κάποιες ενέργειες γιατί δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα, δεν θα κάτσω να απασχολήσω τον κόσμο με κάτι που δεν υπάρχει».